Powerindustry Bulgaria  

seeSUSTAINtec представя възможностите за устойчиво производство и потребление на енергия

28.11.2019   |   Бизнес
 
Новият бранд seeSUSTAINtec обединява три изяви на Виа Експо с над 15-годишна история: ЕЕ и ВЕИ, Smart Cities и Save the Planet. Изложението и конференцията за Югоизточна Европа ще се проведат в периода 7-9 април 2020 г. и ще са мястото за демонстриране на възможностите на нови решения. Системите за производство на чиста енергия стават все по-ефективни и автономни. Eнергийното спестяване реализира в пъти повече ползи, а електромобилните технологии изместват конвенционалните начини на придвижване.
 
ОВК секторът се преобразява и развива - бизнесът и домакинствата търсят по-икономични и екологични алтернативи за отопление и охлаждане, които се отличават с бърза възвращаемост на инвестицията. В тази връзка seeSUSTAINtec ще представи решения за съхранение на енергия и интелигентни мрежи и услуги за енергиен мениджмънт. Акценти на събитието ще бъдат темите за управление на отпадъци и умни градове.Участниците ще се срещнат с потенциални дистрибутори, клиенти и представители на общините и ще имат възможност да стартират нови съвместни проекти.
     
Източник: ViaExpo

Ключови думи: ViaExpo   seeSUSTAINtec   енергиен мениджмънт  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...