Powerindustry Bulgaria  

Списание Енерджи ревю акцентира на електромобилността през 2020 г.

13.01.2020   |   Бизнес
 

През 2020 г. издателство TLL Media насочва фокуса на рубрика "Електроенергетика" на водещото тeхническо списание в сектора Енерджи ревю към актуалната тема за електрическата мобилност. В рамките на инициативата е предвидена поредица от интересни и полезни технически статии и материали, посветени на различните видове зарядни станции и последните новости при компонентите за тях.

Според експерти в сектора 2020 г. ще бъде "годината на електромобила", особено в Европа. В много от градските центрове вече е забранено ползването на автомобили с дизелови двигатели, а и все повече от водещите производители разработват свои модели електромобили. Анализаторите съобщават, че до края на годината на пазара в Европа ще се предлагат 175 модела електромобили в сравнение със 100 понастоящем.

"В стремежа си да бъдем винаги актуални и водени именно от тази динамично нарастваща тенденция, поставяме акцент на темата за електрическата мобилност и по-специално върху зарядната инфраструктура за електромобили. Единствено читателите на Енерджи ревю ще имат възможността да получат задълбочена и професионално представена техническа информация за най-иновативните решения в областта", коментират от екипа на списанието.

     
Източник: TLL Media; снимка: Dreamstime

Ключови думи: TLL Media   Енерджи ревю   електрическа мобилност   електромобили   зарядна инфраструктура   зарядни станции  

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове