Powerindustry Bulgaria  

Тече кампанията за включване в новия раздел на Енерджи Инфо БГ

30.01.2020   |   Бизнес
 

Продължава кампанията за включване на фирми в новия раздел "Зарядна инфраструктура за електромобили" на тазгодишното издание на каталога Енерджи Инфо БГ.

"Издание 2020 на АЛМАНАХА НА БЪЛГАРСКАТА ЕНЕРГЕТИКА за първи път у нас ще предложи систематизирана информация за водещите доставчици на продукти, технологии и услуги за зареждане на електромобили. Не пропускайте възможността да се включите в новия раздел на Енерджи Инфо БГ и да презентирате максимално атрактивно Вашите решения в областта на зарядната инфраструктура за електромобили", приканват издателите от TLL Media.

Включването в Енерджи Инфо БГ е лесно и интуитивно, като информацията се подава към TLL Media по изключително опростен начин – чрез попълване на онлайн формуляр, който е защитен за достъп чрез парола. След като участващата фирма потвърди попълнената във формуляра информация, тя се публикува онлайн и е достъпна за разглеждане от потребителите. Каталогът се издава и печатно един път годишно като луксозна книжка във формат А5 в тираж 5000 броя.

Вижте възможностите за включване в Енерджи Инфо БГ тук.

     
Източник: TLL Media; снимка: Dreamstime

Ключови думи: TLL Media   Енерджи Инфо БГ   електрическа мобилност   електромобили   зарядни станции  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...