Powerindustry Bulgaria  

Енерго-Про подкрепя местната власт в реализацията на инфраструктурните проекти - 13.02.2020

13.02.2020   |   Начало»Проекти
 
Енерго-Про се договори с кметовете на областните центрове в Североизточна България за подобряване на съвместната работа при изпълнението на инфраструктурни проекти, както и за улеснен достъп при присъединяването на обекти към електроразпределителната мрежа. Сред градовете, които биват подкрепяни от енергийната компания, са Варна, Велико Търново, Горна Оряховица, Шумен и Разград.
 
Направените инвестиции в електроразпределителната инфраструктура на Североизточна България през 2019 г. възлизат на над 45 млн. лв., като за област Шумен са в размер на над 4,3 млн. лв.
 
Приоритетните области в инвестиционната програма на Енерго-Про за 2020 г. са подобряване на работата на електроразпределителната мрежа, повишаване качеството на електрозахранването, намаляване на технологичните разходи и реализирането на енергийно ефективни проекти. Във връзка с предстоящото изменение в начина на изчисляване на цената за достъп се очаква новият метод да бъде утвърден от КЕВР и да влезе в сила от началото на новия ценови период – 1 юли т. г.
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   КЕВР   електроразпределителна мрежа  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...