Powerindustry Bulgaria  

Излезе от печат новото издание на Енерджи Инфо БГ - 26.03.2020

26.03.2020   |   Начало»Бизнес
 
Годишният алманах на българската енергетика - Енерджи Инфо БГ 2020 г. излезе от печат. В тазгодишното издание на каталога е организиран нов раздел "Зарядна инфраструктура за електромобили", който систематизира доставчиците на услуги в тази сфера. Алманахът обхваща проектите и предизвикателствата на енергийния пазар у нас, както и детайлна каталожна информация за фирмите, работещи в сектор Енергетика.
 
Енерджи Инфо БГ 2020 г. представя позицията на министъра на енергетиката Теменужка Петкова относно прехода към нисковъглеродна икономика, на Ивайло Алексиев, изпълнителен директор на АУЕР, за формирането на обективни критерии за енергийна ефективност и на Илия Левков, председател на УС на ИКЕМ, за развитието на електрическата мобилност у нас.
 
Разгледани са актуални въпроси, свързани с присъединяването на страната ни към единния пазар "в рамките на деня", прилагането на европейското законодателство на национално ниво, развитието на конкурентни пазарни отношения, промените в Закона за енергетиката и други.
 
Сред представените позиции в изданието са и тези на Електроенергийния системен оператор (ЕСО), Българската стопанска камара (БСК), Асоциацията на българските енергийни агенции (АБЕА), Асоциация на производителите на екологична енергия (АПЕЕ), Асоциация свободен енергиен пазар (АСЕП), Асоциацията на търговците на електроенергия в България (АТЕБ), Аутомотив Клъстер България (АКБ), Българската ветроенергийна асоциация (БГВЕА), Българския атомен форум (БУЛАТОМ), Електро-Мобилна Асоциация, Научно-техническия съюз на енергетиците в България (НТСЕБ) и на Националната асоциация по биомаса по отношение на развитието на енергийния сектор.
     
Източник: TLL Media

Ключови думи: Енерджи Инфо БГ 2020   АУЕР   ИКЕМ   ЕСО   БСК   АБЕА   АПЕЕ   АСЕП   АТЕБ   АКБ   БГВЕА   БУЛАТОМ   НТСЕБ  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...