Powerindustry Bulgaria  

Булгартрансгаз открива публична консултация на 10-годишен план за развитие

26.03.2020   |   Събития
 

"Булгартрансгаз открива публична консултация на проекта на 10-годишен план за развитие на мрежите на Дружеството, обхващащ периода 2020 – 2029 г.

Планът представя дейностите, предвидени за изпълнение в следващите 10 години, с които да се гарантира сигурността на газовите доставки, готовността на газопреносната система да посрещне очакваните бъдещи равнища на търсене и предлагане на природен газ в страната и региона, както и постигането на диверсификация на източниците и маршрутите за доставка на природен газ.

Представена е и информация относно бъдещите инвестиции, необходими за осигуряване на надеждното изпълнение на Лицензионните дейности по пренос и съхранение, както и за реализиране на поетите ангажименти за модернизация и развитите на газопреносната мрежа.

След провеждане на публичната консултация, Планът ще бъде внесен за утвърждаване от Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР)."

     
Източник: Булгартрансгаз; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Булгартрансгаз   КЕВР  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...