Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ ЕСКО с повече от 23 договора за фотоволтаични системи в индустриални обекти

27.08.2020   |   Бизнес
 

ЧЕЗ ЕСКО сключи повече от 23 договора за фотоволтаични системи за собствено потребление с обща инсталирана мощност от над 14 000 kWp. Това заяви пред сп. Енерджи ревю управителят на ЧЕЗ ЕСКО България и директор корпоративни продажби и проекти ЧЕЗ Трейд България Кръстю Икономов.  "Стратегическата ни концепция е да реализираме фотоволтаични системи, при които произведената електрическа енергия е за покриване на собственото потребление на клиента", допълни той. Цялото интервю очаквайте в септемврийския брой на изданието.

Управителят на компанията обясни, че по-голямата част от проектите са въведени в експлоатация и генерират чиста, зелена енергия за клиентите. Сред предимствата за индустрията от инсталираните решения са по-малко закупена от мрежата електрическа енергия и финансови спестявания, енергийна независимост (в определените от инсталираната мощност параметри), намаляване на натоварването на съоръженията за доставка на електрическа енергия от мрежата, преход към зелена икономика – доказателство за отговорен и иновативен подход, и принос за намаляване на въглеродните емисии.

В рамките на интервюто стана ясно, че компанията продължава да развива тази дейност, като целта е да бъдат достигнати още по-голям брой индустриални потребители чрез предлагане на все по-иновативни решения и оказване на подкрепа на индустрията за успешната реализация на европейския пазар.

     
Източник: ЧЕЗ Еско

Ключови думи: ЧЕЗ ЕСКО   ЧЕЗ Трейд   фотоволтаични системи  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесРеализацииИнвестицииВидео на седмицатаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...