Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ Разпределение получи награда за зелена компания

22.10.2020   |   Бизнес
 

ЧЕЗ Разпределение отново получи "Зелен Оскар" в престижния конкурс на b2b Media "Най-зелените компании в България" за 2020 г. Дружеството спечели трето място в област "Енергетика, воден сектор" със своята политика за опазване на околната среда и биоразнообразието. Националният конкурс се организира за десета поредна година и отличава представители на българския бизнес, реализирали най-успешните и устойчиви екологични практики. На официална церемония, проведена на 1 октомври т. г. в София, бяха отличени най-добрите идеи, проекти и постижения, представени от повече от 60 компании.

"ЧЕЗ Разпределение проявява силна ангажираност в прилагане на добри практики и популяризиране на идеите за опазване на околната среда. Дейността на дружеството, насочена към ограничаване на негативните последици за околната среда, и усилията му за стимулиране на разумното използване на ресурсите се проявяват чрез мерки за повишаване на енергийната ефективност, намаляване на въглеродния отпечатък чрез модернизиране на съоръженията и внедряване на нови технологии", коментират от компанията.

     
Източник: ЧЕЗ Разпределение; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ЧЕЗ Разпределение   b2b Media   зелени компании  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...