Powerindustry Bulgaria  

Енерго-Про изгради фотоволтаична централа край Варна

19.11.2020   |   Реализации
 

Енерго-Про проектира и изгради фотоволтаична централа във Варненското село Тополи за транспортния холдинг Бон Марин. Съоръжението е с пикова мощност 28,8 kWp, а инсталацията се състои от 80 броя монокристални модули и инвертор, които са проектирани на годишна база да генерират 1 298 kWh за всеки инсталиран kWp.

Произведената енергия се предоставя за изкупуване на преференциални цени, при условията на сключен за целта договор с електроснабдителното дружество.

Бон Марин стартира своя бизнес през 1990 г. като агенция за агентиране и брокераж. Компанията записва своето име в сондажната индустрия със своя най-голям дял в проучванията и добива на нефт и газ в българския черноморски шелф. Доказала себе си през времето в сферата на транспорта, спедицията и логистиката, през тази година компанията взема решение да даде своя принос и в декарбонизацията на енергийния сектор.

     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   Бон Марин   фотоволтаична централа  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...