Powerindustry Bulgaria  

Предстои новото издание на Енерджи Инфо БГ – Кой кой е в българската енергетика

11.02.2021   |   Бизнес
 

Издателство за специализирана техническа периодика TLL Media информира, че тече подготовката на новия годишен алманах на българската енергетика – Енерджи Инфо БГ 2021 г.

По традиция предстоящото издание на Енерджи Инфо БГ ще предостави на читателите си редакционна част, която включва актуална информация за проекти и инициативи на организации, работещи в енергетиката, както и позиции и мнения на водещи специалисти в сектор Енергетика.

Както в предишните си издания, алманахът включва детайлна каталожна информация за фирмите в България, специализирани в проектиране, производство, търговия и услуги в областта на енергетиката, включително енергийна ефективност, топлоенергетика, електроенергетика, ВЕИ енергетика, ядрена енергетика, газификация, въглища, нефт.

От миналата година наред с вече утвърдените и добре познати 6 раздела ("Енергийна ефективност", "Топлоенергетика", "Електроенергетика", "ВЕИ Енергетика", "Ядрена енергетика", "Газификация, въглища, нефт"), за първи път в справочното издание е добавен и нов – "Зарядна инфраструктура за електромобили".

Изданието е специализирано и целта му е да събере на едно място водещи фирми, работещи в сферата на енергетиката. Участието в него е престижно – носи стойност за имиджа и бранда на фирмите. За читателите то е информативно, защото предоставя възможност за пълна фирмена информация на български и английски език, информация за продукти, справки. Чрез системата си за търсене, улеснява намирането на фирмите – добре индексирано като информационен източник, то винаги сочи към Вашата фирма при търсене по име или по ключова дума. Комбинирано е като канал – печатно и електронно, то носи пълна каталожна стойност и е работещо решение през цялата година на участие.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: TLL Media   Енерджи Инфо БГ  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...