Powerindustry Bulgaria  

Кампанията за участие в Енерджи Инфо БГ 2021 продължава до 26 февруари

23.02.2021   |   Бизнес
 

Кампанията за участие в Енерджи Инфо БГ 2021 продължава до 26 февруари т. г. Фирмите, които предлагат продукти и услуги за енергетиката, имат възможност да се включат в тазгодишното издание на Енерджи Инфо БГ – Кой кой е в българската енергетика?

Включването в каталога Енерджи Инфо БГ е лесно и интуитивно, като информацията се подава към Издателството чрез попълване на формуляр, който е със защитен чрез парола достъп. След като участващата фирма потвърди попълнената във формуляра информация, тя се публикува онлайн и става достъпна за разглеждане от потребители.

Енерджи Инфо БГ е интернет регистър на фирмите от сектор Енергетика, работещи на българския пазар. Ежегодно фирмените представяния се включват и в луксозен Алманах на българската енергетика, с акцент върху развитието на сектора, инвестициите, бизнес възможностите и водещите фирми в бранша на българската енергетика.

 Енерджи Инфо БГ включва каталожна информация за фирмите доставчици на продукти и услуги за енергетиката, работещи на българския пазар в областите: Енергийна ефективност, Топлоенергетика, Електроенергетика, ВЕИ енергетика, Ядрена енергетика, Газификация, въглища, нефт и Зарядна инфраструктура за електромобили.

Каталогът Енерджи Инфо БГ осигурява богати възможности и инструментариум за презентиране и реклама на доставчиците в енергетиката, с които да се акцентира върху спецификите на тяхната дейност и продуктовото и технологично ноу-хау. Той също така е и средство за реализиране на бранд и имидж кампании. Налице са изключителни предложения за печатна и електронна реклама, както и пакети за фирмено представяне и популяризиране. Най-активните фирми подновиха или заявиха своето годишно участие с фирмена информация.

TLL Media си партнира с Асоциацията на търговците на електроенергия в България (АТЕБ), Електроенергийния системен оператор (ЕСО), Българската ветроенергийна асоциация (БГВА), Българската стопанска камара (БСК), Националната асоциация по биомаса (BGBIOM), Индустриален клъстер Електромобили (ИКЕМ), Българския атомен форум - БУЛАТОМ и др.

Формата на заявката за включване в каталога може да откриете тук.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: TLL Media   Енерджи Инфо БГ  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...