Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ получи две отличия на Годишните награди за отговорен бизнес 2020 г.

17.06.2021   |   Бизнес
 

ЧЕЗ спечели първо място в категорията "Инвеститор в знанието" и трето място в новоучредената категория "Многообразие на работното място" на Годишните награди за отговорен бизнес 2020 г. Те бяха раздадени от Българския форум на бизнес лидерите на официална церемония на 10 юни т. г.

Авторитетният конкурс има за цел да отличи добрите примери в областта на социалната отговорност и устойчивото развитие. Призът "Инвеститор в знанието" бе връчен на ЧЕЗ България за проекта "Енергия за бъдещето". Чрез него компанията подготвя и развива млади специалисти в сферата на енергетиката, работи за адаптиране на образованието, съобразно нуждите на бизнеса и прилага дългосрочна политика за професионално и личностно развитие на ученици и студенти.

В контекста на бързото развитие на технологиите и пандемията през 2020 г. фокусът на проекта се насочи към дигиталната трансформация. Разработен е образователен сайт за кариерно ориентиране в енергетиката, информационен бюлетин и бяха въведени дигитални уроци и практики.

"Благодаря на журито за високата оценка, но най-вече благодаря на всички колеги и целия екип, които продължиха да изпълняват плановете и да работят всеотдайно въпреки извънредните условия през 2020 г. Всяка криза е и възможност, когато има устойчива кауза, иновативно мислене и професионален подход. Това е нашата формула за успех", коментира Карел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   Годишни награди за отговорен бизнес   енергетика  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...