Powerindustry Bulgaria  

Дългогодишни служители на ЕСО получиха отличия по повод Деня на енергетика 2021 г.

01.07.2021   |   Бизнес
 

59 дългогодишни служители на Електроенергийния системен оператор (ЕСО) получиха отличия по повод Деня на енергетика 2021 г. 

"Използвам случая да изразя уважението си към приноса на всеки от вас за развитието на българската енергетика и за сигурността на европейската електропреносна мрежа. Нашата принадлежност към европейското семейство на електропреносните системни оператори ENTSO-E е сигурен знак за високия ни професионализъм и признание за стратегическата роля на Електроенергийния системен оператор. През отминалите месеци общите усилия на специалистите от дружеството доведоха до значими постижения. Завършихме реализацията на три от проектите от общ европейски интерес за изграждане на 400-киловолтовите електропроводи за разширяване на трансевропейската инфраструктура. Постигнахме и решителен напредък в процеса по присъединяване на българския електроенергиен пазар към единния европейски пазар на електроенергия", коментира Ангелин Цачев, изпълнителен директор на ЕСО.

     
Източник: ЕСО; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ЕСО   ENTSO-E   електропреносна мрежа  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...