Powerindustry Bulgaria  

Проведоха мисия SALTO в АЕЦ Козлодуй

22.07.2021   |   Бизнес
 

От 6 до 15 юли т. г. в АЕЦ Козлодуй се проведе мисия SALTO на Международната агенция за атомна енергия (МААЕ), която извърши преглед на дейностите за осигуряване на дългосрочната експлоатация (ДСЕ) на V и VI блок.

По време на мисията бе направен обстоен преглед на документация и бяха разгледани дейностите в областите "Организация по управление на стареенето и дейностите по ДСЕ", "Определяне на обхвата, програми на централата и програма за коригиращи мерки", "Управление на стареенето на механични конструкции, системи и компоненти" и др.

"Персоналът на АЕЦ Козлодуй демонстрира професионализъм, откритост и отзивчивост към предложенията за подобрения. Мерките за безопасна дългосрочна експлоатация се изпълняват своевременно и отговарят на стандартите по безопасност на Международната агенция за атомна енергия", коментира ръководителят на екипа на МААЕ Габор Петьофи.

     
Източник: АЕЦ Козлодуй

Ключови думи: АЕЦ Козлодуй   ДСЕ   MAAE  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...