Powerindustry Bulgaria  

Енерго-Про предостави на DHL Express България удостоверение за 100% зелена енергия

05.08.2021   |   Бизнес
 

Енерго-Про предостави на DHL Express България специален плакет, гарантиращ използването на електроенергия, произведена изцяло от възобновяеми източници.

DHL е сред водещите глобални брандове в логистичната индустрия, който свързва хората и бизнеса в над 220 страни и територии по света, като дава възможност за осъществяване на устойчив търговски стокообмен в глобален мащаб.

"Зеленото бъдеще за нас е кауза. Сред стъпките, които сме реализирали в тази посока, са поетапна подмяна на автопарка с електрически автомобили, добавяне на най-висок клас енергоспестяващи самолети, инвестиции в разработването на различни иновации, доставка с карго велосипеди, ежегодно засаждане на дървета, използване на рециклируеми опаковки. В лицето на нашия доставчик Енерго-Про Енергийни услуги открихме доверен партньор в осъществяването на зелената идея. С негово съдействие DHL Express България вече извършва своята дейност, ползвайки 100% зелена енергия, с което ще продължим да оставяме своята следа за едно по-чисто и екологично бъдеще за нашата планета", коментира Антон Димитров, директор "Оперативна мрежа за България" в DHL Express.

     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   DHL Express България   зелена енергия  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...