Powerindustry Bulgaria  

Проведе се семинар за наблюдение и коучинг при извършване на обходи по работни места в АЕЦ Козлодуй

09.09.2021   |   Събития
 

От 31 август до 2 септември т. г. в АЕЦ Козлодуй се проведе учебен семинар на тема "Наблюдение и коучинг при извършване на обходи по работни места от ръководители в АЕЦ". Събитието бе организирано от Московския център на Световната асоциация на ядрените оператори (WANO – МЦ) в рамките на програмата "Отраслово обучение и развитие".

По време на теоретичните обучения бяха разгледани конкретни въпроси, насочени към прилагането на наблюдението и коучинга. Бяха проведени и практически занятия по работни места в Учебно-тренировъчния център на атомната централа – в учебния технически център SKF, в работилници за обучение на ремонтен персонал и на Пълномащабния симулатор за блокове с реактори ВВЕР-1000.

Откритите дискусии дадоха възможност на участниците да обменят професионални знания и добри практики в прилагането на механизмите на наблюдението и коучинга с цел повишаване на резултатността и следването на високи стандарти в ежедневната дейност на ядрените енергетици.

     
Източник: АЕЦ Козлодуй

Ключови думи: АЕЦ Козлодуй   WANO-МЦ  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...