Powerindustry Bulgaria  

Енерго-Про обсъди качеството на електрозахранването във варненско село - 16.12.2021

16.12.2021   |   Начало»Бизнес
 

Представители на Енерго-Про обсъдиха с жителите на варненското село Болярци качеството на електрозахранването в района. Инициативата е в съответствие с провежданата от Енерго-Про политика на открит диалог с потребителите.

Дружеството ще обобщи и анализира мненията на клиентите в с. Болярци и ще предвиди бъдещи мерки при организиране на оперативните дейности по мрежата в община Аврен. Само през 2021 г. инвестициите на ЕРП Север в общината възлизат на 230 000 лв., които включват реконструкция на въздушна мрежа средно и ниско напрежение, изграждане на нова мрежа ниско напрежение, изграждане на телемеханика във възлова станция Приселци, направа на просеки, подмяна на стоманобетонни стълбове, изолатори и конзоли.

"Компанията взима предвид всяка обратна връзка при планиране на инвестиционната и ремонтната програма на електроразпределителното дружество с цел повишаване на качеството на доставяната електрическа енергия. Основните превантивни дейности на екипите на ЕРП Север са извършване регулярни обходи и инспекции по мрежата, като стриктно се изпълнява профилактиката на съоръженията преди есенно-зимния период. Мениджърите в компанията поддържат тесен контакт с кметовете и кметските наместници в случаите на възникнали проблеми с електрозахранването в управляваните от тях райони", заявяват от Енерго-Про.

     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   електрозахранване  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...