Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ Електро отново стана носител на приза "Истински лидер" на ICAP България

16.12.2021   |   Бизнес
 

ЧЕЗ Електро България стана носител на наградата "Истински лидер", връчвана от ICAP България, за шести пореден път. Инициативата отличава всички компании в страната, покриващи едновременно измерими и обективни критерии за 2020 г. – висока доходност, увеличение или запазване на персонала, кредитна стабилност и водеща позиция в сектора на дейност.

Наградите на отличените бяха връчени на 8 декември 2021 г. на официална церемония в София. ICAP България е част от Групата ICAP за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, одобрена от Европейската служба по ценни книжа и борси (ESMA).

"От името на ЧЕЗ Електро благодаря за отличието и използвам случая да изкажа специална благодарност за доверието към всички партньори и клиенти - близо 2 млн. индивидуални и корпоративни. Наградата е оценка и за екипната работа на служителите на дружеството, чийто професионализъм и отговорност са причината да продължаваме да бъдем водеща компания в сектора. Получаването на това отличие за шести път силно ни мотивира да запазим лидерските си позиции, като съсредоточим усилията си върху повишаване на качеството на предлаганите на клиентите услуги и разширяването им, включително и чрез синергия с дружествата от групата на новия собственик Еврохолд", коментира Христо Бабев, главен финансов директор и член на Управителния съвет на дружеството.

     
Източник: ЧЕЗ Електро България; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ЧЕЗ Електро България   ICAP България  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...