Powerindustry Bulgaria  

Енерго-Про Енергийни услуги изгради 3 фотоволтаични централи в град Кубрат

10.02.2022   |   Реализации
 

Енерго-Про Енергийни услуги изгради и свърза 3 обекта за производство на енергия от слънце за фирма ЕТ Мъдър - Хасан Али Фатме Али в град Кубрат. Трите фотоволтаични централи са разположени в града и селата Тертер и Мъдрево.

Централите са с пикова мощност от 29,7 kWp всяка. Снабдени са с висок клас инвертори, както и с монокристални модули – по 66 на централа. Конструкцията за обектите в двете села е стационарна двуредова, а за обекта в гр. Кубрат е изпълнена на равен покрив с поставяне на баластни тежести.

И трите изградени обекта разполагат със система за мониторинг и следене на произведената от централата енергия. Общата годишна производителност на електроцентралите ще надхвърля 110 MWh, като произведената електроенергия на тези в Кубрат и Мъдрево ще се продава на преференциални цени, а тази в село Тертер ще се използва за покриване на част от собственото електропотребление на обекта с продажба на излишното количество в мрежата.

     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   фотоволтаични централи  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...