Powerindustry Bulgaria  

Фирмени публикации

Преход към чиста енергия с решенията на Alfa Laval

17.02.2022
 

Декарбонизацията е едно от най-сложните предизвикателства на нашето време. За постигането на целите на Парижкото споразумение за климата ще е необходима комбинация от технологии и решения, а напредъкът в чистата енергия ще има важен принос.

Alfa Laval разработи широка гама от усъвършенствани технологии за топлообмен и сепарация, които вече се използват, за да позволят преминаването към по-чисто бъдеще на енергията. Работейки в тясно сътрудничество с нашите клиенти и партньори, ние ускоряваме трансформацията на енергийната инфраструктура, за да развием устойчиви енергийни решения, базирани на зелен водород, Power-to-X технологии, горивни клетки и съхранение на енергия под формата на биогорива, улавяне, използване и съхранение на въглероден диоксид и др.

Предизвикателството пред декарбонизацията е двустранно – от една страна трябва да посрещнем бързо нарастващите енергийни потребности, а от друга - да намалим емисиите на CO2, за да постигнем целите на Парижкото споразумение за климата. По отношение на чистата енергия важна роля играят възобновяемите енергийни източници (ВЕИ). 

Alfa Laval вече си партнира с клиентите, за да подпомогне прехода им към по-чиста енергия. Компанията подкрепя операции по чист енергиен преход по целия свят чрез водещи технологии за топлообмен и сепарация.

Повече информация за решенията на Alfa Laval по отношение на прехода към чиста енергия може да откриете тук.

Алфа Лавал ЕООД
София, Бул. България 51Б, вх.В, ет. 5, офис B11-B15
тел.: +35929555666
Email: bulgaria.info@alfalaval.com
Web: www.alfalaval.bg

     
Източник: Алфа Лавал

Ключови думи: Алфа Лавал   Alfa Laval   чиста енергия   ВЕИ  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Фирмени публикации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...