Powerindustry Bulgaria  

Фирмени публикации

Немски производител на когенерационни централи търси партньори

24.02.2022
 

Немската фирма 2G Energy AG е водещ международен производител на когенерационни централи (CHP) за децентрализирано предоставяне на електроенергия и топлинна енергия на базата на газови двигатели, работещи с природен газ, биометан, биогаз, газ от отпадъчни води, сметищен газ или водород. Фирмата цели сътрудничество с местни партньори.

Портфолиото на фирмата включва системи с електрическа мощност от 20 до 4500 kW. Широкият кръг от клиенти обхваща земеделски производители, общини, търговски фирми, средни и големи производствени предприятия, а също и енергийната индустрия.

2G Energy AG предлага проектиране, производство, монтаж, поддръжка и обслужване на когенерационни системи за децентрализирано производство на електрическа и топлинна енергия, енергоспестяващи решения за индустрията (хранителна промишленост, химическа промишленост, фармацевтична индустрия), предварително проектиране и подкрепа на местни партньори при изготвяне на съответните проекти и др.

Повече информация за предлаганите продукти и услуги, както и възможностите за коопериране, може да получите по време на online конференцията и B2B срещите, организирани от ГБИТК, на тема "Германски технологии за устойчиво отопление и охлаждане. Централизирани и децентрализирани системи". Конференцията ще се проведе на 22 март т. г., а регистрационна форма може да откриете тук.

От 23 до 31 март 2022 г. ще се проведат индивидуални онлайн бизнес срещи между немски компании и български фирми и организации, проявяващи интерес към партньорство с тях. При интерес за осъществяване на бизнес контакт е необходимо да заявите предварително Вашето участие, както и желание за индивидуална среща.

     
Източник: ГБИТК; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ГБИТК   2G Energy AG   електроенергия   топлинна енергия   биометан   биогаз   отпадъчни води   водород  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Фирмени публикации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...