Powerindustry Bulgaria  

Фирмени публикации

Немска компания за биогазови инсталации търси партньори от аграрната и хранителната индустрия

Немската компания Agraferm GmbH е създадена през 2004 г. в Пфафенхофен/Илм и е един от малкото комплексни доставчици на инсталации за биогаз в областта на селското стопанство, промишлеността, както и в областта на оползотворяването на отпадъци.

Компанията цели търговско партньорство с фирми от аграрната и хранителната индустрия, както и енергийни доставчици.

В момента компанията строи най-голямата централа с мощност 15 MW. От 2014 г. Agraferm притежава стратегически мажоритарен дял в дъщерното си дружество BTA. Заедно групата от компании може да обработва почти всички субстракти, съдържащи органични материали и разполага с повече от 100 референтни инсталации в над 20 държави.

Сред предлаганите продукти и услуги са високопроизводителни ферментационни инсталации в диапазона от 800 до 8000 kWel, инсталации за последващо производство на ток и ORC (генериране на пара от топлина), собствено разработени софтуер за управление и технология "agracontrol green", инсталации за третиране и оползотворяване на отпадъци и др.

Повече информация за предлаганите продукти и услуги, както и възможностите за коопериране, може да получите по време на онлайн конференцията и B2B срещите, организирани от ГБИТК, на тема "Германски технологии за устойчиво отопление и охлаждане. Централизирани и децентрализирани системи". Конференцията ще се проведе на 22 март т. г., а регистрационна форма може да откриете тук.

От 23 до 31 март 2022 г. ще се проведат индивидуални онлайн бизнес срещи между немски компании и български фирми и организации, проявяващи интерес към партньорство с тях. При интерес за осъществяване на бизнес контакт е необходимо да заявите предварително Вашето участие, както и желание за индивидуална среща.

     
Източник: ГБИТК; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ГБИТК   Agraferm   биогаз   хранителна индустрия   аграрна индустрия  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Фирмени публикации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...