Powerindustry Bulgaria  

Фирмени публикации

Немска компания ще представи решения за енергийна ефективност по време на конференция на ГБИТК

Немската компания INNO-CON GmbH е консултантска компания, която разработва проекти за повишаване на енергийната ефективност в промишлеността чрез оптимизиране на основни и допълнителни процеси (отопление на помещения, производство на сгъстен въздух, осветление, охлаждане, технически инсталации и системи) и чрез използване на иновативни технологии (оползотворяване на отпадна топлина, съхранение на енергия, охлаждане чрез топлина, когенерационни инсталации, ORC технологии, измервателни уреди/контролни устройства).

 

За измерване на въглеродния отпечатък INNO-CON разполага с нужните инструменти за оценка на въглеродните емисии в обхват/Scope 1, 2 и 3, както и за разработване на мерки за намаляването им. Компанията има голям практически опит в България и Германия, но също и в страни в цяла Европа, на Балканите и в различни държави в Северна и Южна Америка.

 

Компанията търси контакти с енергоснабдителни дружества, производители на енергия и електроцентрали, оператори на мрежите за електроенергия и газ и промишлени предприятия с висока консумация на енергия, при които е необходимо повишаване на енергийната ефективност и намаляване на специфичните разходи за енергия.

 

Повече информация за предлаганите услуги, както и възможностите за коопериране, може да получите по време на онлайн конференцията и B2B срещите, организирани от ГБИТК, на тема "Германски технологии за устойчиво отопление и охлаждане. Централизирани и децентрализирани системи". Конференцията ще се проведе на 22 март т. г., а регистрационна форма може да откриете тук.

 

От 23 до 31 март 2022 г. ще се проведат индивидуални онлайн бизнес срещи между немски компании и български фирми и организации, проявяващи интерес към партньорство с тях. При интерес за осъществяване на бизнес контакт е необходимо да заявите предварително Вашето участие, както и желание за индивидуална среща.

     
Източник: ГБИТК; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ГБИТК   INNO-CON   енергийна ефективност   въглеродни емисии  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Фирмени публикации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...