Powerindustry Bulgaria  

Фирмени публикации

Немска компания, проектираща цялостни когенерационни централи на биомаса, търси партньори

Немската компания Richard Kablitz е средно голяма компания. Като производител на инсталации и създател на технологии компанията проектира и доставя по целия свят цялостни когенерационни централи на биомаса и такива с енергия от отпадъци, котелни системи, генератори на горещ газ и оборудване за рекуперация на топлина. В основата на инсталациите са решетките Kablitz, които позволяват термичното използване на горима биомаса с почти всички калорични стойности. Централите са с универсално приложение и са въглеродно неутрални в най-висока степен.

Компанията цели търговско партньорство и сътрудничество с местен партньор.

Сред предлаганите продукти са готови до ключ енергийни централи от един доставчик – генератори на горещ газ за сушене на суровини в промишлеността, парни котли за производство на електроенергия, технологична топлина и топлина за централно отопление (топлофикация), котли с термично масло за генериране на топлина за промишлеността или за доставка на модули с ORC, системи за топла вода за сушене на суровини в промишлеността или за централно отопление и др.

Повече информация за предлаганите продукти и услуги, както и възможностите за коопериране, може да получите по време на онлайн конференцията и B2B срещите, организирани от ГБИТК, на тема "Германски технологии за устойчиво отопление и охлаждане. Централизирани и децентрализирани системи". Конференцията ще се проведе на 22 март т. г., а регистрационна форма може да откриете тук.

От 23 до 31 март 2022 г. ще се проведат индивидуални онлайн бизнес срещи между немски компании и български фирми и организации, проявяващи интерес към партньорство с тях. При интерес за осъществяване на бизнес контакт е необходимо да заявите предварително Вашето участие, както и желание за индивидуална среща.

     
Източник: ГБИТК; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ГБИТК   Richard Kablitz   когенерационни централи на биомаса   котелни системи   рекуперация на топлина   енергия от отпадъци  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю
Международен панаир Пловдив 2023
Подобни статии
Be Renewable 2023

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
SKE Engineering
Последно от Фирмени публикации
Международен панаир Пловдив 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаСъбитияЕкспертноПредстоящоИнвестицииКариериИновацииТехнологииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...