Powerindustry Bulgaria  

Фирмени публикации

Немска компания, проектираща цялостни когенерационни централи на биомаса, търси партньори

17.03.2022
 

Немската компания Richard Kablitz е средно голяма компания. Като производител на инсталации и създател на технологии компанията проектира и доставя по целия свят цялостни когенерационни централи на биомаса и такива с енергия от отпадъци, котелни системи, генератори на горещ газ и оборудване за рекуперация на топлина. В основата на инсталациите са решетките Kablitz, които позволяват термичното използване на горима биомаса с почти всички калорични стойности. Централите са с универсално приложение и са въглеродно неутрални в най-висока степен.

Компанията цели търговско партньорство и сътрудничество с местен партньор.

Сред предлаганите продукти са готови до ключ енергийни централи от един доставчик – генератори на горещ газ за сушене на суровини в промишлеността, парни котли за производство на електроенергия, технологична топлина и топлина за централно отопление (топлофикация), котли с термично масло за генериране на топлина за промишлеността или за доставка на модули с ORC, системи за топла вода за сушене на суровини в промишлеността или за централно отопление и др.

Повече информация за предлаганите продукти и услуги, както и възможностите за коопериране, може да получите по време на онлайн конференцията и B2B срещите, организирани от ГБИТК, на тема "Германски технологии за устойчиво отопление и охлаждане. Централизирани и децентрализирани системи". Конференцията ще се проведе на 22 март т. г., а регистрационна форма може да откриете тук.

От 23 до 31 март 2022 г. ще се проведат индивидуални онлайн бизнес срещи между немски компании и български фирми и организации, проявяващи интерес към партньорство с тях. При интерес за осъществяване на бизнес контакт е необходимо да заявите предварително Вашето участие, както и желание за индивидуална среща.

     
Източник: ГБИТК; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ГБИТК   Richard Kablitz   когенерационни централи на биомаса   котелни системи   рекуперация на топлина   енергия от отпадъци  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Фирмени публикации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...