Powerindustry Bulgaria  

RE-Source Southeast 2022 ще представи различни стратегии за декарбонизация

07.04.2022   |   Бизнес
 

На 31 май и 1 юни т. г. в София Тех Парк ще се проведе конференцията RE-Source Southeast 2022, която ще представи различните стратегии за декарбонизация и възможностите, които дават корпоративните източници на зелена енергия на индустрията в Югоизточна Европа.

Събитието се провежда под егидата на RE-Source - водещият европейки форум за корпоративно използване на възобновяема енергия и се организира от RE-Source Hub Southeast - Асоциацията за производство, съхранение и търговия с електроенергия (АПСТЕ) и Българската ветроенергийна асоциация (БГВЕА).

Фокусът на събитието ще бъде поставен върху нуждите на големите консуматори на енергия и предизвикателствата, пред които са изправени те, за да направят доставките на електроенергия по-евтини, по-екологични и по-ефективни.

Сред тематичните акценти ще бъдат последните актуализации на политиките за възобновяема енергия и как се развива пазарът в Югоизточна Европа (ЮИЕ), кои са най-добрите практики и стратегии за декарбонизация на индустрията в ЮИЕ, кои са движещите фактори - финансиране и етапи на развитие на нови проекти за ВЕИ, стандартизирания договор за корпоративна доставка на енергия на EFET - как да го използвате, за да намалите транзакционните разходи и да улесните процеса на преговори между участващите страни и др.

Регистрационна форма за събитието може да откриете тук.

     
Източник: RE-Source Southeast 2022

Ключови думи: RE-Source Southeast 2022   АПСТЕ   БГВЕА   зелена енергия   декарбонизация  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...