Powerindustry Bulgaria  

CIGRE 2022 ще събере глобалната общност за споделяне на опит в енергийните системи - 10.08.2022

10.08.2022   |   Начало»Събития
 

CIGRE 2022 ще се проведе от 26 август до 2 септември в Palais des Congrès, в Париж. Форумът традиционно събира експертите в областта на енергетиката за дискусия по актуалните теми в сектора.

Сесията следва своя утвърден формат "конгрес за лидерство на мисълта". Въпросите, покриващи цялостния спектър на енергийната система, ще бъдат представени от 16-те комитета за изследвания на CIGRE на групови дискусионни срещи.

Делегатите ще могат да се срещнат отново лице в лице с общността на CIGRE и да се възползват от всички предимства на персоналните контакти.

За тези, които не могат да присъстват на място, се предлагат и опции за отдалечен цифров достъп.

Дискусиите и презентациите ще се допълват от редица други събития и възможности за работа в мрежа, включително: постерна сесия, която съдържа над 950 нови доклада; шест семинара по важни проблеми на индустрията; шестнадесет лекции; различни социални събития.

С голям интерес се очаква техническото изложение, на което ще бъдат представени последните разработки и иновации, услуги и продукти от света на глобалната енергийна система. 

Водеща тема на събитието ще бъде "Енергиен преход – включващ оборудване, технологии, системи и пазарно свързване". По нея участниците ще могат да дебатират и да обменят експертния си опит в енергийните системи с фокус върху предизвикателствата на енергийната трансформация и устойчивата декарбонизация. 

     
Източник: CIGRE

Ключови думи: CIGRE   енергиен преход   иновации   енергийни системи  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Енерджи ИНФО БГ
Последно от Събития
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...