Powerindustry Bulgaria  

Какво да очакваме на Gastech 2022

16.08.2022   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Gastech 2022 е глобалното средище за индустрията на природния газ, LNG, водорода и нисковъглеродните енергийни решения. В международното изложение, което ще се проведе от 5 до 8 септември в Милано, ще вземат участие над 38 000 професионалисти от енергийния бранш и 750 международни изложители.

Gastech 2022 ще демонстрира най-новите и иновативни решения, услуги и технологии, специфични за сектора, предоставяйки перфектната среда за правене на бизнес, укрепване на съществуващите взаимоотношения и проучване на нови партньорства. 

Отбелязвайки своята юбилейна 50-та годишнина в Милано, международен бизнес център с процъфтяваща газова индустрия, Gastech ще събере министри, изпълнителни директори, политици, бизнес лидери, инженери, иноватори.

На форума правителствата и изпълнителните директори ще направят равносметка на динамичния енергиен пейзаж, ще оценят състоянието на индустрията след пандемията и ще посочат пътя към "справедлив" енергиен преход в условията на текущата криза с доставките на газ.

Четиридневното изложение и конференция ще осигурят форум за изложители, спонсори и лектори, за да покажат на глобалната публика своите решения на предизвикателствата, които стоят по пътя към нулевите нетни емисии. 

Регистрацията вече е отворена и осигурява безплатен пропуск за посетителите, за да се запознаят с най-новите постижения в индустрията, техническата експертиза, приложения, продукти, решения и услуги. Пропускът включва достъп до изложенията Gastech и Gastech Hydrogen, до престижната стратегическа конференция, церемонията по откриването,панели на глобални бизнес лидери, Gastech Hydrogen Theatre, Shipping and Marine Theatre, EPC и Gas Processing Theatre и първокласни възможности за работа в мрежа, подчертават организаторите от dmg events.

За допълнителна информация вижте тук.

     
Източник: dmg events

Ключови думи: Gastech   LNG   енергийни технологии   природен газ  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю
е-книга Декарбонизация 2024
Подобни статии

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02
SKE Engineering GmbH
Последно от Събитията
е-книга Декарбонизация 2024

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиПроектиБизнесВидео на седмицатаТехнологииСъбитиятаПредстоящоЕкспертноИнвестицииКариериИновацииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...