Powerindustry Bulgaria  

Alfa Laval подготвя онлайн събитие за енергийната ефективност, чистата енергия и декарбонизацията

На 15 септември 2022 г. от 15:00 ч. Alfa Laval ще проведе онлайн събитие, посветено на устойчивите решения на енергийния пазар. Събитието "Нулеви емисии" ще се фокусира върху подхода на компанията към някои от наболелите проблеми на нашето съвремие. Това включва всичко – от вълнуващите възможности, които предлага увеличената цифровизация, до разнообразните начини, по които могат да се постигнат целите за декарбонизация.
 
"Ще поканим клиенти от цял свят да се присъединят към нас, за да обсъдим "нововъведенията, които ускоряват устойчивите решения". Интересните ни лектори ще ни запознаят обстойно с експертните си области и ще ни покажат как да вдъхнем живот на ангажиментите си към енергийната ефективност, чистата енергия и кръговостта", заяви Томас Мюлер, изпълнителен вицепрезидент по енергетика на Alfa Laval. Именно тези три области са в основата на решенията за устойчивост и усилията на компанията да подкрепи клиентите си в постигането на нулеви емисии, допълни Мюлер. По неговите думи ускореното преминаване към нулеви емисии може да се случи чрез партньорства, при които допълващите се компетенции и капацитет на партньорите разкриват нови възможности.
 
Събитието ще представи някои от ключовите продукти и технологии на Alfa Laval, които биха могли да помогнат на компаниите да се справят с актуалните предизвикателства в отделните сектори. Така например, решенията за повторна употреба на топлината и за течно охлаждане са търсени в глобалните центрове за данни и Alfa Laval предлага нови продукти, които спомагат за повишаване на енергийната ефективност на тези съоръжения. Друг пример е свързаността, като основният фокус е върху термалното сканиране и изкуствения интелект.
 
"Нулеви емисии" също така ще представи най-новите решения на Alfa Laval в сферата на технологиите за сепариране, системите за филтриране, хибридното въздушно охлаждане и дългосрочното съхранение на енергия. Сред показаните нови продукти ще бъдат Moatti 180, Packinox+, HYAC и други.
 
Можете да се регистрирате за участие безплатно тук.

     
Източник: Alfa Laval

Ключови думи: Alfa Laval   Алфа Лавал   енергийна ефективност   чиста енергия   дигитализация   декарбонизация   центрове за данни   Moatti 180   Packinox+   HYAC  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю
е-книга Декарбонизация 2024
Подобни статии

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02
SKE Engineering GmbH
Последно от Обучения/Семинари
е-книга Декарбонизация 2024

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиПроектиБизнесВидео на седмицатаТехнологииСъбитиятаПредстоящоЕкспертноИнвестицииКариериИновацииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...