Powerindustry Bulgaria  

Изложението Energy Taiwan 2022 отвори врати

19.10.2022   |   Начало»Събития
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Energy Taiwan 2022, организирано съвместно от TAITRA и SEMI, се провежда в зала 2 на изложбения център Taipei Nangang (TaiNEX 1) от 19 до 21 октомври и представлява безпрецедентна интеграция на пет изложения, включващи PV Taiwan, Wind Taiwan, Smart Storage Taiwan, Emerging Power Taiwan и Net-Zero Taiwan, с 240 участващи фирми на 1000 щанда. Събитието поставя рекорд по мащаб, като се радва на значителен ръст от 43% спрямо предходната година. Като най-голямо търговско изложение в Тайван за решения за възобновяема енергия и нулеви емисии, то е идеална платформа, на която участниците могат да материализират бизнес възможности в глобалното търсене на устойчивост. Очаква се събитието да привлече над 17 000 посетители и потенциални купувачи с интереси в безвъглеродната икономика.

На Energy Taiwan традиционно участват лидерите от индустрията за възобновяема енергия. Тазгодишното ново допълнение от две изложения – Emerging Power Taiwan и Net-Zero Taiwan, отговаря на търсенето на разнообразни и находчиви решения в областта на нови енергийни източници и нулеви нетни емисии. Emerging Power Taiwan се фокусира върху малки ВЕЦ, водород и геотермална енергия. Net-Zero Taiwan подчертава решенията за интелигентно управление на енергията. Друг акцент на Energy Taiwan 2022 са националните павилиони на Германия, Великобритания, Белгия, Швеция, Финландия, Дания.

За да осигури възможност на повече участници да разширят достъпа си до пазари по целия свят, по време на изложението ще функционира платформата Sourcing Taiwan Online 2022-Cleantech. Международните купувачи в тежка категория, поканени чрез 63-те задгранични офиса на TAITRA, ще се срещнат виртуално с тайвански бизнеси в над 170 сесии за бъдещи сделки.

Освен това изложението ще бъде домакин на международен форум "Устойчива енергия за бизнеса – приемане на ново глобално предизвикателство", на който експерти от цял свят ще изнесат доклади по редица теми, включително насърчаване на зелената енергия, трансформация към устойчивост, бизнес модели с ниски въглеродни емисии и др. и ще участват в дискусия с представителите от сектора.

     
Източник: EnergyTaiwan 

Ключови думи: Energy Taiwan 2022   ВЕИ   въглеродна неутралност  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю
Международен панаир Пловдив 2023
Подобни статии
Be Renewable 2023

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
SKE Engineering
Последно от Събития
Международен панаир Пловдив 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаСъбитияЕкспертноПредстоящоИнвестицииКариериИновацииТехнологииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...