Powerindustry Bulgaria  

Във фокуса на изложението Green Energy ще бъдат темите за енергийна ефективност и възобновяема енергия

Премиерното издание на изложението за енергийна ефективност, рециклиране и възобновяема енергия Green Energy ще се проведе от 29 март до 1 април т.г. в Интер Експо Център (ИЕЦ) паралелно с Архитектурно-строителна седмица, съобщават от ИЕЦ.

Необходимостта от организирането на новия формат е продиктувана от нарастващото значение на темата за енергийната ефективност в контекста на глобалните промени в климата и търсенето на алтернативни източници на енергия. Идеята на Green Energy е наред с възможността компаниите да представят своя бизнес и иновации, да предложи платформа за обмяна на опит и дискусия по проблемите и перспективите в сектора, разказват от Интер Експо Център.

Сред основните акценти на събитието ще бъдат ВЕИ системи, енергийна ефективност и енергиен мениджмънт, интелигентни системи и технологии: отопление, вентилация и климатизация (ОВК), дигитални решения за сгради, системи "умен дом" и др.

"Интересът на фирмите е голям, тъй като на изложението те ще могат да представят на живо продуктите си пред широка професионална публика. Компаниите от сектора имат повече от едно решение, свързано с темата за енергийната ефективност, така че посетителите ще се запознаят с цялата гама от решения на щанда на всеки изложител", споделят организаторите.

Паралелното провеждане на Green Energy и Архитектурно-строителната седмица е съвсем целенасочено, тъй като темата за енергийната ефективност е тясно свързана с новите технологии в строителството, а профилите на изложителите и на посетителите в голяма степен се припокриват, посочват от Интер Експо Център. 

Организаторите съобщават още, че по време на изложенията се предвижда и богата съпътстваща програма от презентации, семинари, конференции и дискусии по актуални теми. В събитието ще вземат участие Камара на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП), Българска Асоциация за изолации в строителството (БАИС) и други представители на бранша.

Повече подробности за новото изложение може да научите тук.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   Green Energy   енергийна ефективност   ВЕИ   енергиен мениджмънт  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю
е-книга Декарбонизация 2024
Подобни статии

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02
SKE Engineering GmbH
Последно от Събитията
е-книга Декарбонизация 2024

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиПроектиБизнесВидео на седмицатаТехнологииСъбитиятаПредстоящоЕкспертноИнвестицииКариериИновацииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...