Powerindustry Bulgaria  

Във фокуса на изложението Green Energy ще бъдат темите за енергийна ефективност и възобновяема енергия

16.02.2023   |   Начало»Събития

Премиерното издание на изложението за енергийна ефективност, рециклиране и възобновяема енергия Green Energy ще се проведе от 29 март до 1 април т.г. в Интер Експо Център (ИЕЦ) паралелно с Архитектурно-строителна седмица, съобщават от ИЕЦ.

Необходимостта от организирането на новия формат е продиктувана от нарастващото значение на темата за енергийната ефективност в контекста на глобалните промени в климата и търсенето на алтернативни източници на енергия. Идеята на Green Energy е наред с възможността компаниите да представят своя бизнес и иновации, да предложи платформа за обмяна на опит и дискусия по проблемите и перспективите в сектора, разказват от Интер Експо Център.

Сред основните акценти на събитието ще бъдат ВЕИ системи, енергийна ефективност и енергиен мениджмънт, интелигентни системи и технологии: отопление, вентилация и климатизация (ОВК), дигитални решения за сгради, системи "умен дом" и др.

"Интересът на фирмите е голям, тъй като на изложението те ще могат да представят на живо продуктите си пред широка професионална публика. Компаниите от сектора имат повече от едно решение, свързано с темата за енергийната ефективност, така че посетителите ще се запознаят с цялата гама от решения на щанда на всеки изложител", споделят организаторите.

Паралелното провеждане на Green Energy и Архитектурно-строителната седмица е съвсем целенасочено, тъй като темата за енергийната ефективност е тясно свързана с новите технологии в строителството, а профилите на изложителите и на посетителите в голяма степен се припокриват, посочват от Интер Експо Център. 

Организаторите съобщават още, че по време на изложенията се предвижда и богата съпътстваща програма от презентации, семинари, конференции и дискусии по актуални теми. В събитието ще вземат участие Камара на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП), Българска Асоциация за изолации в строителството (БАИС) и други представители на бранша.

Повече подробности за новото изложение може да научите тук.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   Green Energy   енергийна ефективност   ВЕИ   енергиен мениджмънт  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю
Международен панаир Пловдив 2023
Подобни статии
Be Renewable 2023

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
SKE Engineering
Последно от Събития
Международен панаир Пловдив 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаСъбитияЕкспертноПредстоящоИнвестицииКариериИновацииТехнологииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...