Powerindustry Bulgaria  

Изложението за енергийни системи Distributed Power Europe събира професионалната общност в Римини

09.03.2023   |   Начало»Събития

Европейското търговско изложение за енергийни системи Distributed Power Europe (DPE) ще се проведе от 22 до 24 март 2023 г. в Римини Експо Център, Италия, съобщават организаторите от Italian Exhibition Group (IEG) и Associazione Generazione Distribuita.
 
Събитието ще представи цялата екосистема за производство, разпределение, безопасност и автоматизация – двигатели, компоненти, генератори, като отдели внимание на различните механични, електрически и електронни устройства от всички продуктови категории.
 
"DPE ще се насочи основно към страните от Европа, Средиземноморието и Близкия изток. Ще се провежда на всеки две години и ще предлага набор от решения и технологии за цялата система за производство и разпределение на електроенергия и индустрията за компоненти, заедно с конференция и програма за обучение със съдържание и лектори върху актуалните теми за целия сектор", обяснява главният изпълнителен директор на IEG Корадо Перабони.

K.EY - Изложението за енергиен преход

DPE се провежда успоредно с Изложението за енергиен преход – K.EY, посветено на енергийната ефективност и всички сектори, участващи в енергийния преход.
 
K.EY предоставя цялостна картина за технологиите, интегрираните решения и услугите, които са насочени към подпомагане на енергийния преход по пътя към въглеродно неутрална икономика. Изложението е и културен, научен и технически център и катализатор на общността, който привлича и свързва заинтересовани страни, играчи и лидери в сектора на възобновяемата енергия. Участниците имат възможност да създадат бизнес контакти, както и да общуват помежду си по темата за енергетиката и ускоряването на процеса на енергиен преход.

     
Източник: Italian Exhibition Group

Ключови думи: Distributed Power Europe   Italian Exhibition Group   K.EY   производство и разпределение на енергия   енергиен преход   енергийна ефективност  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю
Международен панаир Пловдив 2023
Подобни статии
Be Renewable 2023

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
SKE Engineering
Последно от Събития
Международен панаир Пловдив 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаСъбитияЕкспертноПредстоящоИнвестицииКариериИновацииТехнологииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...