Powerindustry Bulgaria  

Не пропускайте презентационния панел "Енергийноефективни и зелени иновации" на Green Energy 2023

На 30 март 2023 г. от 10:00 до 13:00 часа в Интер Експо Център ще се проведе практически насоченият и фокусиран върху иновациите презентационен панел "Енергийноефективни и зелени иновации". Събитието ще бъде част от съпътстващата програма на изложението Green Energy 2023.

Тематичен съорганизатор и модератор е издателство TLL Media.

Какво включва панелът

TLL Media ще модерира участието на няколко много успешни компании, реализирали проекти, базирани на енергийноефективни и зелени иновации. Сред участниците ще бъдат АББ България, Hoval и Rittal.

Събитието ще включва практически насочени презентации на продуктови концепции и новаторски приложения на зелени решения и иновации в сферата на енергийната ефективност. Всяка презентация ще бъде по около 15 минути – синтезирана, стегната и полезна.

Презентационният панел ще се проведе в конферентната зала в изложбена палата 4 в Интер Експо Център в София.

Защо панелът е за енергийноефективни и зелени иновации

Технологичните иновации не само могат да спасят планетата. Те могат да я превърнат и в много по-добро място за пълноценен съвместен живот. Това е идеята, която вдъхновява фирмите и хората в тях да работят за масовото навлизане на зелените и енергийноефективни технологии в сградите по света, в Европа и в частност – в България.

Енергийната ефективност и техническите решения в зелено не са просто пожелателни в съвремието ни. Те са наша морална отговорност в личен план и ключов фактор за успешното ни професионално развитие.

Защото успехът на един бизнес отдавна не се измерва само с реализираните продажби и приходи. Ангажиментът към устойчивост е тънката нишка, която свързва настоящето с бъдещето и ни подготвя за предизвикателствата на утрешния ден – в социален, икономически и екологичен аспект.

Сградният сектор безспорно е една от сферите, в които имаме потенциал да направим най-сериозни крачки по пътя към намаляване на въглеродния отпечатък и да обърнем резултата в борбата с климатичните промени – именно чрез зелените и енергийноефективни решения.

За изложението Green Energy

Green Energy е ново изложение за иновативни технологии в сферата на енергийната ефективност, възобновяемата енергия, управлението на отпадъци, рециклирането и интелигентните градове, част от все по-успешната Архитектурно-строителна седмица. Датите и мястото: 29 март – 1 април 2023 г., Интер Експо Център, София (бул. Цариградско шосе 147).

Green Energy ще запознае отблизо собствениците и инвеститорите в сгради с последните глобални и европейски тенденции в сегмента. На щандовете си в зала 4 най-актуалните си технологични оферти ще представят над 25 компании, пионери и иноватори в този динамично развиващ се бранш.

Повече информация и билети за вход тук.

Или във facebook страницата на събитието.

Посещението е безплатно с покана. Пишете ни на reklama@tllmedia.bg, за да ви изпратим покана за вход.

     
Източник: TLL Media; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: енергийна ефективност   зелени иновации   Green Energy  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю
Подобни статии

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02
SKE Engineering GmbH
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиЕкспертноПроектиБизнесВидео на седмицатаТехнологииСъбитиятаПредстоящоИнвестицииКариериИновацииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...