Powerindustry Bulgaria  

Не пропускайте презентационния панел "Енергийноефективни и зелени иновации" на Green Energy 2023

13.03.2023   |   Начало»Събития

На 30 март 2023 г. от 10:00 до 13:00 часа в Интер Експо Център ще се проведе практически насоченият и фокусиран върху иновациите презентационен панел "Енергийноефективни и зелени иновации". Събитието ще бъде част от съпътстващата програма на изложението Green Energy 2023.

Тематичен съорганизатор и модератор е издателство TLL Media.

Какво включва панелът

TLL Media ще модерира участието на няколко много успешни компании, реализирали проекти, базирани на енергийноефективни и зелени иновации. Сред участниците ще бъдат АББ България, Hoval и Rittal.

Събитието ще включва практически насочени презентации на продуктови концепции и новаторски приложения на зелени решения и иновации в сферата на енергийната ефективност. Всяка презентация ще бъде по около 15 минути – синтезирана, стегната и полезна.

Презентационният панел ще се проведе в конферентната зала в изложбена палата 4 в Интер Експо Център в София.

Защо панелът е за енергийноефективни и зелени иновации

Технологичните иновации не само могат да спасят планетата. Те могат да я превърнат и в много по-добро място за пълноценен съвместен живот. Това е идеята, която вдъхновява фирмите и хората в тях да работят за масовото навлизане на зелените и енергийноефективни технологии в сградите по света, в Европа и в частност – в България.

Енергийната ефективност и техническите решения в зелено не са просто пожелателни в съвремието ни. Те са наша морална отговорност в личен план и ключов фактор за успешното ни професионално развитие.

Защото успехът на един бизнес отдавна не се измерва само с реализираните продажби и приходи. Ангажиментът към устойчивост е тънката нишка, която свързва настоящето с бъдещето и ни подготвя за предизвикателствата на утрешния ден – в социален, икономически и екологичен аспект.

Сградният сектор безспорно е една от сферите, в които имаме потенциал да направим най-сериозни крачки по пътя към намаляване на въглеродния отпечатък и да обърнем резултата в борбата с климатичните промени – именно чрез зелените и енергийноефективни решения.

За изложението Green Energy

Green Energy е ново изложение за иновативни технологии в сферата на енергийната ефективност, възобновяемата енергия, управлението на отпадъци, рециклирането и интелигентните градове, част от все по-успешната Архитектурно-строителна седмица. Датите и мястото: 29 март – 1 април 2023 г., Интер Експо Център, София (бул. Цариградско шосе 147).

Green Energy ще запознае отблизо собствениците и инвеститорите в сгради с последните глобални и европейски тенденции в сегмента. На щандовете си в зала 4 най-актуалните си технологични оферти ще представят над 25 компании, пионери и иноватори в този динамично развиващ се бранш.

Повече информация и билети за вход тук.

Или във facebook страницата на събитието.

Посещението е безплатно с покана. Пишете ни на reklama@tllmedia.bg, за да ви изпратим покана за вход.

     
Източник: TLL Media; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: енергийна ефективност   зелени иновации   Green Energy  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю
Международен панаир Пловдив 2023
Подобни статии
Be Renewable 2023

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
SKE Engineering
Последно от Събития
Международен панаир Пловдив 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаСъбитияЕкспертноПредстоящоИнвестицииКариериИновацииТехнологииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...