Powerindustry Bulgaria  

Изложението SolarEX Istanbul събира представителите на соларната индустрия през април

Международното изложение за фотоволтаична енергия и технологии SolarEX Istanbul ще се проведе за 15-ти път в Истанбулския панаирен център от 6 до 8 април 2023 г., съобщават организаторите.

Изложението ще представи най-новите технологии и продукти в областта на соларната енергия и ще осигури платформа за осъществяване на срещи и бизнес контакти за представителите на индустрията.

Тази година SolarEX Istanbul ще посрещне професионалисти от световна класа в областта на енергийните технологии на 5 пъти по-голяма площ – общо 45 000 m², включваща нови панаирни зали на Истанбулския панаирен център.

SolarEX Istanbul създава среда за сътрудничество за бъдещето на възобновяемата енергия

В условия на глобален растеж на икономиката и населението нуждата и търсенето на енергия нарастват с всеки изминал ден. На този фон енергийният сектор остава безспорен лидер в областта на зелената икономика като се фокусира едновременно върху устойчивостта и ефективността в производството и използването на енергия. Турция продължава да прави големи крачки в намаляването на външната зависимост в енергетиката и насочването към използване на национални ресурси. Докато национализацията в енергетиката остава един от приоритетите на правителството, международното изложение SolarEX Istanbul обединява силите на най-важните компании от сектора, споделят от SolarEX Istanbul.

В етапа на преход към нисковъглеродна икономика и във връзка с процесите на трансформация в енергийния сектор и ръст на инвестиции в соларни технологии, SolarEX Istanbul създава отлична среда за инвеститорите за установяване на нови търговски контакти и предлага разнообразни бизнес възможности с ефективни промоционални условия за инвестиции в соларни технологии.

Очаква се тазгодишното издание на SolarEX Istanbul да посрещне 45 000 посетители от 125 страни от 5 континента и близо 1000 представители на марки на повече от 300 водещи световни компании, допълват организаторите на панаира.

     
Източник: SolarEX Istanbul

Ключови думи: SolarEX Istanbul   соларна енергия   фотоволтаични системи  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю
е-книга Декарбонизация 2024
Подобни статии

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02
SKE Engineering GmbH
Последно от Събитията
е-книга Декарбонизация 2024

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиПроектиБизнесВидео на седмицатаТехнологииСъбитиятаПредстоящоЕкспертноИнвестицииКариериИновацииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...