Powerindustry Bulgaria  

Научете от Каммартон България за съвременните решения при фотоволтаичните системи на Green Energy 2023

27.03.2023   |   Начало»Бизнес

Каммартон България ще участва с презентация в специализирания панел "Енергийноефективни и зелени иновации", който ще се състои на 30 март 2023 г. от 10:00 до 13:00 часа в Интер Експо Център. Събитието се организира като част от съпътстващата програма на изложението Green Energy 2023.

Каммартон България е основен партньор на редица водещи фирми от световен ранг, предлагащи изграждане на фотоволтаични системи. "Дългогодишният ни опит, екипът от специалисти и професионалните продукти са в основата на успеха ни при изграждане на конструкцията, електрическата част от монтажа и поддръжката на инсталацията чрез интелигентни решения от утвърдени световни марки", споделят от компанията.

Презентацията на Каммартон България на тема "Верният партньор в инсталацията на зелена енергия" е с начален час 12:20 ч. Продуктовият мениджър на фирмата Иво Димитров ще запознае аудиторията с възможностите и предимствата на съвременните системи и решения за изграждане на инсталации с възобновяема енергия и с опита на Каммартон България в реализацията на проекти в тази сфера.

Ще бъде представена иновативна техника и професионални машини с доказано качество на германската марка GAYK Baumaschinen и американската Milwaukee, които са в основата на успешни технически проекти за над 6 гигавата инсталирана мощност в цял свят, допълват от Каммартон. 

Green Energy 2023 и Архитектурно-строителна седмица 2023

Green Energy 2023 е първото издание на новото изложение за иновативни технологии в сферата на енергийната ефективност, възобновяемата енергия, управлението на отпадъци, рециклирането и интелигентните градове. Събитието се провежда в рамките на доказания формат Архитектурно-строителна седмица.

Каммартон България ще бъде сред изложителите (зала 3, щанд В3) и на Архитектурно-строителна седмица, като наред с участието си в презентационния панел има подготвена съпътстваща програма за всеки ден от изложението.

Панелът "Енергийноефективни и зелени иновации"

Тематичен съорганизатор и модератор на събитието е издателство TLL Media. Програмата предвижда участие на редица успешни компании от енергийния сектор. Те ще презентират своите реализирани иновативни проекти, базирани на енергийноефективни и зелени технологии, под формата на насочени презентации със синтезирана информация с продължителност по около 15 минути. 

Място на провеждане

Презентационният панел ще се състои в конферентната зала на изложбена палата 4 в Интер Експо Център,София (бул. "Цариградско шосе" 147).

Повече информация и билети за вход можете да намерите тук или във facebook страницата на събитието.

Посещението е безплатно с покана. Пишете ни на reklama@tllmedia.bg, за да Ви изпратим такава.

     
Източник: Каммартон

Ключови думи: Каммартон   Kammarton   Интер Експо Център   Green Energy  

Област: ОВК  

Енерджи ревю
Подобни статии

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
SKE Engineering
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесРеализацииИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияЕкспертноПредстоящоИновацииПроектиКариериТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...