Powerindustry Bulgaria  
е-книга Декарбонизация, април 2024
е-книга Декарбонизация, април 2024

Фирмени публикации

Тристан 02 предлага пълна гама от батерийни решения за сектора на енергетиката

Енергийната система се нуждае от батерийни решения с най-висока надеждност в случай на прекъсвания. Дори инсталациите за производство и разпределение на енергия изискват батерии за осигуряване на безпроблемната работа на системите за управление на електропреносната мрежа при спиране на производствения процес или по време на спешни аварийни операции.

Фирма Тристан 02 разполага с над две десетилетия експертен опит на българския пазар и доставя гъвкави, надеждни и сигурни батерийни системи за разнообразни приложения в сектора на енергетиката.

 

При изграждане на решения за резервно оперативно захранване компанията предлага и проектиране и изграждане на стелажи, отговарящи на най-високите антисеизмични изисквания.

 

Широка гама от варианти

 

 • OPzS са батерии от отворен тип с течен електролит и тубуларни положителни плочи. Те са подходящи за приложения, които изискват постоянни мощности за продължителен период от време. Конструирани са да осигуряват голяма здравина и множество цикли при дълбоки разряди.

 

 • OGi са отворен тип батерии с електролит в течна форма и с решетъчни положителни плочи. Конструкцията им гарантира високо ниво на здравина. Подходящи са за сценарии, в които е необходима висока мощност за кратък период от време.

 

 • Plante (GRoE) също са отворен тип батерии с течен електролит, но с лети положителни плочи от 99,9% чисто олово. Те са подходящи, когато приложението изисква най-високо ниво на сигурност за дълъг период от време. Благодарение на специалния дизайн успяват да запазят капацитета си в продължение на 25 години при работа на подзаряд.

 

 • GEL VRLA FLAT Plate са батерии с имобилизиран електролит под формата на гел. С проектен живот от 15 години при подзаряд, те са идеални за приложения в режим на готовност или често циклично разреждане при екстремни условия.

 

 • AGM VRLA батериите са с 6 до 12 години проектен живот при експлоатация в условия на подзаряд. Отговарят на стандартите IEC, JIS и BS. С клапан-регулирана AGM технология и суровини с висока чистота, батериите от серията с общо предназначение поддържат висока консистенция за по-добра производителност и надежден сервизен живот.

 

 • Нисковолтовите Li-ion батерийни системи са с номинални напрежения между 12 и 48 V. Батерийният пакет е оборудван с BMS система за управление, която гарантира безопасно управление и пълен мониторинг посредством интегриран дисплей или компютърен софтуер.

 

 • Ni-Cd батериите са подходящи за приложения, изискващи сигурност и дълъг експлоатационен живот при екстремни температури. Високата устойчивост на удари и вибрации и големите интервали на доливане ги правят изключително подходящи за приложения в подстанции и в железопътния транспорт.

 

Специалисти в областта на акумулаторните батерии

 

ТРИСТАН 02 специализира в дистрибуцията и търговията на акумулаторни батерии от водещи европейски, американски и азиатски производители, отговарящи на най-високите световни стандарти за качество.

 

Продуктовото портфолио на компанията обхваща:

 

 • Тягови акумулаторни батерии за електрокари, високоповдигачи, транспортни платформи, водими колички, AGV системи и др.;
 • Тягови моноблокове (Deep Cycle);
 • Системи за съхранение на зелена енергия (ESS) за соларни инсталации, ветрогенератори, дизелгенератори, off-grid и smart-grid системи, специални енергийни решения и др.;
 • Стационарни акумулаторни батерии за телекомуникации, IT системи, сигнализация, аварийно захранване, UPS системи, енергетика, железници, инфраструктура, ВЕИ инсталации, системи за наблюдение и контрол;
 • Акумулаторни батерии за охранителни и защитни системи;
 • Стартерни акумулаторни батерии за леки и тежкотоварни автомобили;
 • Пълна гама аксесоари.

Професионализмът и прецизността, с които фирмените експерти работят, са гаранция за успеха на всеки проект. Някои от ключовите реализации на компанията включват внедрени решения за АЕЦ "Козлодуй", НЕК, Метрополитен, БДЖ, Vivacom, Telenor, A1, Praktiker, MOST Computers, Филкаб и много други.

 

 

 


 

ТРИСТАН 02 ООД

София, с. Мрамор,ул. Васил Левски 143

Моб: 0885 532 175

Тел: 02/ 925 1222

E-mail: office@tristan02.com

www.tristan02.com

 

     
Източник: Тристан 02

Ключови думи: Тристан 02   енергетика   батерии   батерийни системи   литиево-йонни батерии   VRLA зелена енергия   ESS   ВЕИ   OPzS   акумулаторни батерии  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю
Подобни статии

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02
SKE Engineering GmbH
Последно от Фирмени публикации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиЕкспертноПроектиБизнесВидео на седмицатаТехнологииСъбитиятаПредстоящоИнвестицииКариериИновацииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...