Powerindustry Bulgaria  

Португалска компания търси партньори за проекти в сферата на чистата енергия

17.08.2023   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Португалска компания за частни инвестиции и управление на активи с фокус върху технологиите в областта на чистата енергия търси възможности за партньорство с европейски фирми от ВЕИ сектора с цел съвместно разработване и реализиране на проекти, стъпване на неизследвани пазари, достъп до нови клиенти и поръчки и споделяне на риска.

 

Сътрудничеството е предвидено да се осъществи чрез създаване на технологични консорциуми, а предпочитаният профил на партньорите включва малки, средни и големи предприятия с инвестиции в сферата на възобновяемата енергия, както и независими производители на зелена енергия.

 

Портфолио и експертиза

 

Фирмата е утвърдена на местния и международния пазар като глобален доставчик на системи и услуги в сегмента на соларната и вятърната енергия.

 

Тя има стабилни бизнес отношения с реномирани и изтъкнати световни компании от бранша, като е в състояние да предостави на новите си европейски партньори и възможности за колаборация с доверени локални контрагенти в Португалия с цел добавяне на стойност към инвестиционните проекти чрез повишаване на техническата им сложност.

 

 

Портфолиото на компанията обхваща пакетни решения за целия жизнен цикъл на ВЕИ съоръженията – от проектна разработка, дизайн и инженеринг до финансиране, управление на инвестициите, доставки, оптимизация и мениджмънт на реализациите, експлоатация и поддръжка с цел най-добра икономическа ефективност.

 

Португалската фирма има опит в изпълнението на проекти в областта на чистата енергия по сял свят, като разполага с доказана експертиза в изграждането на ВЕИ инсталации и директен достъп до последно поколение технологии, собствена разработка.

 

Предимства

 

Сред предимствата, които компанията поема ангажимент да осигури на потенциалните си партньори, са:

 

  • Способност за разработване на проекти за възобновяема енергия с висока техническа и финансова сложност "от А до Я" с използването на най-новите налични технологии;
  • Надежден, висококвалифициран и мултидисциплинарен екип;
  • Стриктно спазване на сроковете;
  • Ангажимент за финансиране, изграждане и пазарна реализация на проекти за възобновяема енергия;
  • Ефективна работа, добро управление и етично бизнес поведение.

Повече информация относно възможностите за сътрудничество можете да намерите в профила на компанията в базата на международната мрежа за технологично и бизнес коопериране Enterprise Europe Network (ЕЕN).
 

     
Източник: EEN

Ключови думи: Чиста енергия   възобновяема енергия   EEN   партньорство   дистрибуция   соларна енергия   вятърна енергия  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю
Международен панаир Пловдив 2023
Подобни статии
Be Renewable 2023

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
SKE Engineering
Последно от Бизнес
Международен панаир Пловдив 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаСъбитияЕкспертноПредстоящоИнвестицииКариериИновацииТехнологииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...