Powerindustry Bulgaria  

Португалска компания търси партньори за проекти в сферата на чистата енергия

17.08.2023   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Португалска компания за частни инвестиции и управление на активи с фокус върху технологиите в областта на чистата енергия търси възможности за партньорство с европейски фирми от ВЕИ сектора с цел съвместно разработване и реализиране на проекти, стъпване на неизследвани пазари, достъп до нови клиенти и поръчки и споделяне на риска.

 

Сътрудничеството е предвидено да се осъществи чрез създаване на технологични консорциуми, а предпочитаният профил на партньорите включва малки, средни и големи предприятия с инвестиции в сферата на възобновяемата енергия, както и независими производители на зелена енергия.

 

Портфолио и експертиза

 

Фирмата е утвърдена на местния и международния пазар като глобален доставчик на системи и услуги в сегмента на соларната и вятърната енергия.

 

Тя има стабилни бизнес отношения с реномирани и изтъкнати световни компании от бранша, като е в състояние да предостави на новите си европейски партньори и възможности за колаборация с доверени локални контрагенти в Португалия с цел добавяне на стойност към инвестиционните проекти чрез повишаване на техническата им сложност.

 

 

Портфолиото на компанията обхваща пакетни решения за целия жизнен цикъл на ВЕИ съоръженията – от проектна разработка, дизайн и инженеринг до финансиране, управление на инвестициите, доставки, оптимизация и мениджмънт на реализациите, експлоатация и поддръжка с цел най-добра икономическа ефективност.

 

Португалската фирма има опит в изпълнението на проекти в областта на чистата енергия по сял свят, като разполага с доказана експертиза в изграждането на ВЕИ инсталации и директен достъп до последно поколение технологии, собствена разработка.

 

Предимства

 

Сред предимствата, които компанията поема ангажимент да осигури на потенциалните си партньори, са:

 

  • Способност за разработване на проекти за възобновяема енергия с висока техническа и финансова сложност "от А до Я" с използването на най-новите налични технологии;
  • Надежден, висококвалифициран и мултидисциплинарен екип;
  • Стриктно спазване на сроковете;
  • Ангажимент за финансиране, изграждане и пазарна реализация на проекти за възобновяема енергия;
  • Ефективна работа, добро управление и етично бизнес поведение.

Повече информация относно възможностите за сътрудничество можете да намерите в профила на компанията в базата на международната мрежа за технологично и бизнес коопериране Enterprise Europe Network (ЕЕN).
 

     
Източник: EEN

Ключови думи: Чиста енергия   възобновяема енергия   EEN   партньорство   дистрибуция   соларна енергия   вятърна енергия  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю
е-книга Декарбонизация 2024
Подобни статии

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02
SKE Engineering GmbH
Последно от Бизнес
е-книга Декарбонизация 2024

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиПроектиБизнесВидео на седмицатаТехнологииСъбитиятаПредстоящоЕкспертноИнвестицииКариериИновацииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...