Powerindustry Bulgaria  

Фирмени публикации

DTS - Цифрови Преносни Системи и ключовите й глобални партньори представиха най-иновативните концепции при UPS системите

На 25 октомври се проведе ежегодният семинар за продуктови и технологични новости на фирма DTS – Цифрови Преносни Системи, организиран в сътрудничество с ключовия партньор на фирмата - френският лидер в сегментите на непрекъсваемото токозахранване и електроизграждането Socomec.

 

Събитието по традиция предизвика огромен интерес сред професионалната аудитория. Препълнената семинарна зала събра множество клиенти и гости на компанията от различни браншове, които имаха възможността да се запознаят в детайли с последното поколение иновации при модулните UPS системи на френския производител.

 

Експертният опит от първа ръка

 

В приветствието си към специализираната аудитория управителят на DTS – Цифрови Преносни Системи Иван Попов подчерта, че в продължение на повече от 25 години фирмата предлага на българския пазар високоефективни решения за резервно електрозахранване, включително монофазни и трифазни UPS устройства, апаратура за превключване, контрол и защита, както и системи за енергиен мониторинг от Socomec.

 

Програмата на семинара продължи търговският директор на филиала на Socomec в Словения Бостиан Флис, който обобщи основните акценти в стогодишната история на успешно бизнес развитие на френския производител.

 

Той наблегна на експертния опит на компанията в разработването на технологии за критични приложения в енергетиката, индустрията и здравеопазването, в центрове за данни, интелигентни електроенергийни мрежи и сгради, инфраструктурни обекти, системи за съхранение на енергия, ВЕИ инсталации и др. Специалистът постави фокус и върху новата генерация свързани продукти и дигитални услуги на фирмата, базирани на IoT, облачни изчисления и големи обеми данни.

 

Революционните концепции при UPS системите

 

В следващите модули на семинара екип от български и международни експерти насочи вниманието на присъстващите към най-актуалните и иновативни концепции и продукти на френската компания в сферата на непрекъсваемото токозахранване.

 

Лука Грахек, Винко Божич и Алеш Йенко от Socomec, Павел Ценов и Пламен Димитров от DTS разгледаха ключови теми, като модулното структуриране на UPS системите и други иновативни подходи за върхова надеждност, специализираните технологии за критични и медицински приложения на Socomec, както и новото поколение UPS-и, разработено за максимална функционалност в IoT инфраструктурата.

 

Акценти в презентациите бяха платформата за централизиран контрол и превключване между източниците на електрозахранване ATyS Bypass, гамата модулни UPS системи Modulys и в частност цялостно оборудваното решение Modulys XM с гъвкаво окабеляване и изцяло преден достъп, което гарантира максимална издръжливост и оптимална наличност на захранването с над 25 години сервизен живот.

 

 

Сред продуктовите серии на фокус в специализираните лекции бяха системата за енергиен мониторинг DIRIS Digiware, решението за адаптивна сигурност и надеждност в електрозахранването на медицинска апаратура MASTERYS GP4 HC, както и специализираната платформа за медицински приложения MEDSYS. Гостите на семинара имаха възможността да научат повече и за интелигентното решение за мониторинг на изолацията и захранването ISOM Digiware.

 

Новостите от Terasaki и Fiamm

 

В традиционния "Ден на техниката" на DTS – Цифрови Преносни Системи се включиха и представители на други два глобални бранда в партньорската мрежа на компанията – японския производител на автоматични комутатори Terasaki и италианския доставчик на батерийни системи Fiamm.

 

Водещите продуктови новости на трите международни фирми гостите на семинара имаха възможност да разгледат в специалния демонстрационен ван, който беше на разположение на посетителите през целия ден.

 

 

 

ДТС - Цифрови Преносни Системи

Адрес: София, "Бизнес Център Сердика"
бул. Акад. Иван Гешов No 2 E
Сграда 1, ет.1, офис 110
Тел/факс: (+359 2) 9310397
Факс: (+359 2) 8315678
dts@dts.bg
https://www.dtseshop.com/

     
Източник: DTS

Ключови думи: DTS - Цифрови Преносни Системи   DTS   Socomec   UPS системи   модулни UPS системи   Terasaki   Fiamm  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю
Подобни статии

SUNSYS HES L на Socomec задава нови стандарти в съхранението на енергия


DTS представи новости от Socomec и Terasaki на традиционния си семинар


SOCOMEC въведе онлайн софтуер за избор на UPS


DTS и Socomec организират традиционния семинар "Ден на техниката"


инж. Тодор Тодоров, управител на Валбис Трейд: През последните две години реализирахме редица ключови проекти


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02
SKE Engineering GmbH
Последно от Фирмени публикации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиЕкспертноПроектиБизнесВидео на седмицатаТехнологииСъбитиятаПредстоящоИнвестицииКариериИновацииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...