Powerindustry Bulgaria  
е-книга Декарбонизация, април 2024
е-книга Декарбонизация, април 2024

Фирмени публикации

Хофман Консулт България завърши изграждането на покривна PV инсталация за зелена енергия в базата си в София

Живеем в забързано време, в което често забравяме да мислим за утрешния ден. Енергията, която получаваме директно от Слънцето, е ценен ресурс, който е свободно достъпен. Благодарение на технологичния напредък слънчевата енергия вече може да бъде усвоена, което помага да намалим замърсяването на въздуха в градската среда.

 

Хофман Консулт България наскоро се присъедини към "слънчевите сгради" в София. Компанията финализира изграждането на фотоволтаична система за производство на зелена енергия на покрива на фирмената си база в столицата.

 

С мисъл за утрешния ден!

 

Слънчевата енергия има най-малко отрицателно въздействие върху околната среда в сравнение с всеки друг източник. Добивът й не произвежда парникови газове и не замърсява водата. Безспорен факт през последните години в контекста на опазването на природата и зелените енергийни източници е това, че слънчевите панели са най-разумният и екологично чист подход за производство на енергия.

 

Ние в Хофман Консулт България се стремим към минимизиране на негативното въздействие върху околната среда и оптимизиране на работните процеси, с което целим допълнително да повишим доверието на нашите партньори и клиенти. Всички заедно работим с мисъл за утрешния ден, с ангажираност към енергийната ефективност и опазването на околната среда.

 

 

Повече за проекта

 

Фотоволтаичната инсталация е реализирана по проект "Изграждане на нови ВЕИ за собствено потребление в комбинация с локални съоръжения за съхранение на енергия в предприятията".

 

Бюджетът на проекта е в размер на повече от 181 470 лв., от които малко над 90 735 лв. са безвъзмездна финансова помощ, а остатъкът от 90 735 лв. е осигурен чрез собствено финансиране от компанията.

 

Хофман Консулт България е представител за страната ни на редица световноизвестни и водещи в своите браншове немски и европейски компании, които успешно се развиват в областта на високотехнологичното оборудване и машиностроене.

 

Благодарим на фирма Уникомс Трейдинг за бързото и акуратно изграждане на фотоволтаичната система.

 

Повече информация можете да намерите тук.

 

 

 

 

 

ХОФМАН КОНСУЛТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

1415 София / България ул. „Околовръстен път" № 66

Телефон: 00359 2 / 960 90 10

факс: 00359 2 / 960 90 11

office@hofmannconsult.net

http://www.hofmannconsult.net/

 

     
Източник: Hofmann Consult

Ключови думи: Хофман Консулт   Hofmann Consult   фотоволтаична инсталация   покривна централа   зелена енергия   ВЕИ   слънчеви сгради   Уникомс Трейдинг   машиностроене  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю
Подобни статии

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02
SKE Engineering GmbH
Последно от Фирмени публикации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиЕкспертноПроектиБизнесВидео на седмицатаТехнологииСъбитиятаПредстоящоИнвестицииКариериИновацииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...