Powerindustry Bulgaria  

IGE+XAO представя иновативни софтуерни решения на MachTech & InnoTech 2015

25.02.2015   |   Технологии
 

IGE+XAO ще вземе участие в предстоящото издание на международното изложение MachTech & InnoTech, информираха от офиса на компанията. На щанд C2 в зала 2 ще бъдат представени най-новите версии на продуктите SEE Electrical и SEE Electrical Building, както и най-новата си услуга - WEB Catalogue.

"Най-новата версия на софтуерното приложение SEE Electrical и SEE Electrical Building представлява лесен за използване и професионално ориентиран софтуер за електропроектиране на сградни инсталациии, генериращ надеждна документация. Интегрираната DXF/DWG/DXF среда позволява импортиране на архитектурни планове, както и последващ експорт в DWG формат. 3D визуализацията позволява на клиентите лесно и бързо да се ориентират и да проследят разположението както на отделните компоненти, така и на окабеляването в инсталацията", разказаха от IGE+XAO.
 
SEE Web Catalogue е нова услуга, позволяваща на потребителите да теглят уеб каталози на електротехническо оборудване и да ги използват директно в софтуера. Достъпът до специализираната база данни се предлага под формата на абонаментна услуга за всички потребители на фирмения софтуер SEE Electrical, които имат сключен договор за поддръжка.

Повече за предложенията на компанията може да намерите на фирмения сайт.

     
Източник: IGE+XAO

Ключови думи: ИЖЕ+КСАО Балкан   IGE+XAO   SEE Web Catalogue   SEE Electrical   SEE Electrical Building  

Област: Бизнес  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...