Powerindustry Bulgaria  

Alfa Laval доставя широка гама решения за производство на топлинна енергия

20.01.2016   |   Технологии
 
Alfa Laval предлага широка гама решения за производство на топлинна енергия, включително високотехнологични продукти и решения за газови и паро-газови централи.
 
"Нарастващото търсене и по-строгите регулации призовават за намиране на нови начини за доставка на електроенергия по надежден, екологичен и икономически ефективен начин. Alfa Laval предлага все по-ефективни начини за генериране на пара и топлинна енергия и оптимизиране на процесите в електроцентрали, работещи с газови турбини", обясняват от компанията.
 
Портфолиото на Alfa Laval включва херметични топлообменници, заварени топлообменници, охладители, филтри, разделителни технологии, промишлени котли, топлообменници за оползотворяване на отпадна топила и др. Подобреният контрол над изразходваната енергия спомага за намаляване на оперативните разходи, повишаване на надеждността и експлоатационното време на централите, както и удължаване на експлоатационния срок на системите от критично значение.
 
"Икономическият натиск и недостигът на ресурси поставят множество предизвикателства през производителите на топлинна енергия. Бързото, надеждно производство на електричество зависи от способността за управление на комплексното оборудване на централите по икономически ефективен начин, като в същото време се удължава и неговия жизнения цикъл", допълват Alfa Laval.
     
Източник: Alfa Laval

Ключови думи: Alfa Laval   Алфа Лавал   топлинна енергия   газови централи   паро-газови централи  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...