Powerindustry Bulgaria  

Alfa Laval разширява центъра си за тестване и обучения в Аалборг

02.03.2016   |   Реализации
 
Alfa Laval ще разшири центъра си за тестване и обучения в Аалборг, Дания, съобщиха за PowerIndustry-Bulgaria.com от компанията. Центърът за обучение на Alfa Laval ще стане пет пъти по-голям от сегашните си размери, като чрез тази инвестиция компанията планира да акцентира върху използването на втечнен природен газ пред другите алтернативни горива за морския отрасъл.
 
Центърът за тестване и обучения отваря врати преди близо две години, а понастоящем вече е мащабно съоръжение с 250 м2 пространство за тестване, където 2 MW дизелов двигател и оборудване от всички продуктови линии на Alfa Laval за морския отрасъл създават възможно най-близка симулация на търговски кораб в реален размер. Това съоръжение ще бъде разширено с още 1100 м2, предвидено за технологии в областта на околната среда и горивни технологии за пещи и отоплителни системи на кораби, използващи втечнен природен газ и други алтернативни горива.
 
"Втечненият природен газ и другите алтернативни горива ще играят ключова роля в изпълнението на екологичните и енергийни предизвикателства пред морския сектор. Чрез разширяването на центъра за тестване и обучения на Alfa Laval ние ще подкрепим този преход с помощта на най-съвременни технологии", коментира Питър Лейдленд, ръководител на направление "Marine & Diesel" в Alfa Laval.
     
Източник: Alfa Laval

Ключови думи: Alfa Laval   Алфа Лавал   втечнен природен газ   център за тестване и обучения  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...