Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ инвестира 800 хил. лв. в проекти извън столицата

10.02.2016   |   Проекти
 
ЧЕЗ Разпределение България ще извърши мащабни преустройства на мрежите ниско напрежение в Искър и Лом, както и в селата Лазарево в община Кнежа и Дъбен в община Луковит. Дейностите по четирите проекта започват през февруари т. г. и ще подобрят електрозахранването на близо 1000 клиента на дружеството. Предвидената инвестиция е в размер на над 500 хил. лв.
 
В Искър ще бъде цялостно реновирана мрежа НН с дължина 3,9 км, а в Лом – мрежа с дължина 2,5 км. В Лазарово пък ще бъде реконструирана мрежа с дължина над 4 км. ЧЕЗ ще подмени и 69 стълба в Искър, 76 в Лазарово и 52 в Лом.
 
По данни на дружеството, през месец февруари ЧЕЗ ще стартира общо 29 нови обекта на обслужвана от дружеството територия в Западна България, в които ще вложи общо 935 хил. лева. Дружеството планира да инвестира 134,6 хил. лв. в изграждането на кабелни линии в София, както и допълнителни 800 хил. лв. за проекти извън столицата. За присъединяване на нови клиенти ще бъдат инвестирани 238 хил. лева.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   мрежа ниско напрежение   електрозахранване  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...