Powerindustry Bulgaria  

Сибел представя новости за ел. техническата индустрия на МТП 2016

07.09.2016   |   Бизнес
 
Сибел ще представи нови продукти за ел. техническата индустрия и материали за електрониката и енергетиката в България на Международния технически панаир в Пловдив, съобщиха за PowerIndustry-Bulgaria.com от компанията.
 
Фирмата разширява гамата на предлаганите продукти и материали и вече доставя фрикционни материали за спирачки, дървени и стъклени клинове за канали на ел. мотори и генератори, материали за ремонт на кабели и др. Всички новости ще са представени на щанда на Сибел в палата 13 по време на МТП 2016.
 
Сибел е дистрибутор на концерна VONROLL - Швейцария, световен лидер в областта на електроизолационните нецелулозни материали, който произвежда слюдени ел. изолационни ленти и материали, специални лакове и смоли, стъклотекстолити и други продукти за ВН и НН приложения. Компанията е партньор и на водещия производител на електро-изолации на целулозна основа за маслени трансформатори: Weidmann - Швейцария, на производителя на кабелите Radox: Huber- Suhner, производителя на термозащити: Thermik и др. От миналата година Сибел доставя и импрегнационни и заливни лакове и смоли на Albesiano SISA - Италия, която вече е част от концерна VONROLL.
     
Източник: Сибел

Ключови думи: Сибел   Sibel   МТП   Vonroll   Weidmann   Thermik   Huber-Suhner   Albesiano SISA  

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесПредстоящоИнвестицииОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...