Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ предостави стипендии на 6 ученици от професионални гимназии в Западна България

 

Шестима ученици от 12 клас на професионалните технически гимназии в Западна България получиха стипендии от ЧЕЗ за учебната 2018-2019 г. в седмото издание на конкурса "Стани стипендиант на ЧЕЗ". Състезанието се проведе на три етапа, като финалният кръг се състоя на 29 март в Професионалната гимназия по механо-електротехника (ПГМЕТ) в Плевен.

На първо място бяха класирани учениците от ПГМЕТ Плевен, второ място заеха представителите на Професионалната гимназия по механоелектротехника в Пирдоп, а трето – възпитаниците на Професионалната гимназия по техника и електротехника "Христо Ботев" в Монтана.

Всички 12 участници във финалния кръг на конкурса получиха грамоти от Министерството на образованието и науката и сертификати за участие от ЧЕЗ България.

Конкурсът "Стани стипендиант на ЧЕЗ“ е част от националните състезания по професии през учебната 2018–2019 г. на Министерството на образованието и науката. Досега в него са участвали над 850 ученици от 12 клас на професионалните технически гимназии в Западна България, от които 49 са получили стипендии.

     
Източник: ЧЕЗ България

Ключови думи: ЧЕЗ   CEZ   Стани стипендиант на ЧЕЗ  

Област: Обучения  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...