Powerindustry Bulgaria  

Клиентите на ЕРП Север подадоха над 30 000 декларации за предоставена мощност

14.05.2020   |   Бизнес
 

Бизнес клиентите на Електроразпределение Север (ЕРП Север) подадоха декларации за запазване или промяна на заявена мощност за над 30 000 обекта. От 1 юли т. г. дружеството ще заяви промяна в начина за ценообразуване на услугата по предоставяне на достъп до мрежата в съответствие с предоставената и реално необходима мощност. 

Цената за достъп до електроразпределителната мрежа ще се изчислява на базата на заявената и предоставената мощност, а не както досега - за консумираната електрическа енергия. Предвижданата промяна е включена и в заявлението, подадено в Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР). Новият начин на ценообразуване носи няколко основни предимства за клиентите – възможност да прецизират мощността според реалните им нужди, да заплащат цена за достъп според реално необходимата им предоставена мощност, както и да планират разходите си за услугата.

     
Източник: ЕРП Север; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ЕРП Север   КЕВР  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииРеализацииВидео на седмицатаСъбитияПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...