Powerindustry Bulgaria  

В Айндховен ще се проведе Международната конференция за интелигентни енергийни системи и технологии SEST 2022

Петото издание на Международната конференция за интелигентни енергийни системи и технологии SEST 2022 ще се проведе в Айндховен, Нидерландия, от 5 до 7 септември 2022 г.

През последните години се наблюдават впечатляващ растеж и значителни инвестиции в областта на интелигентните енергийни системи и технологии.

Интелигентните енергийни системи и технологии позволяват по-ефективно управление на потреблението и доставката на енергия, по-добро планиране и реагиране при прекъсване на захранването, както и възможност за интегриране на хетерогенни технологии като мрежи за електрически превозни средства, системи за възобновяема енергия и свързани потребители. Въпреки това остават за решаване основни изследователски въпроси и инженерни предизвикателства, свързани най-вече с нарастващите потоци от данни от различни части и компоненти на енергийните системи и необходимостта от подобряване на тяхната физическа и киберсигурност.

SEST 2022 ще предостави платформа за обсъждане на възможни решения на съществуващи предизвикателства. Форумът ще събере на едно място представители на академичните среди, индустрията и регулаторните органи, изследователи и практици, които ще могат да обменят знания и най-добри практики, свързани с проектирането и внедряването на интелигентни енергийни системи и технологии.

Програмата включва широк обхват от теми, сред които: прогнозиране, експлоатация и планиране на енергийни системи; възобновяема енергия и разпределено производство; преносни и разпределителни системи и технологии; микромрежи, виртуални електроцентрали и агрегати; интелигентни мрежови технологии и инфраструктури; динамика и стабилност на енергийните системи.

     
Източник: SEST 2022

Ключови думи: SEST 2022   конференция   интелигентни енергийни системи  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю
Международен панаир Пловдив 2023
Подобни статии
Be Renewable 2023

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
SKE Engineering
Последно от Предстоящо
Международен панаир Пловдив 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаСъбитияЕкспертноПредстоящоИнвестицииКариериИновацииТехнологииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...