Powerindustry Bulgaria  

Възможност за участие в бизнес срещи с германски доставчици на технологии за децентрализирано снабдяване на общини с ВЕИ енергия

Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) кани представители на немския и българския бизнес, общини и заинтересовани лица да се включат в петдневно събитие през ноември т. г., включващо двустранни срещи с германски компании, доставчици на технологии и услуги в сферата на децентрализираното снабдяване на общини с енергия от ВЕИ.

Срещите се организират в партньорство с фирма energiewaechter и ще се състоят в периода от 6 до 10 ноември. Визитата на германската делегация ще се проведе в рамките на експортната инициатива "Енергия" по поръчение на немското Федерално министерство на икономиката и опазването на климата.

 

Целта на проекта е популяризиране на германските технологии на българския пазар, оказване на съдействие на германските фирми за създаване на контакти с потенциални бизнес партньори в България и разширяване на настоящите им дейности в страната, информират от ГБИТК.

 

Програмата на събитието ще включва три модула:

 

  • Брифинг за германските фирми относно българския пазар (6 ноември);
  • Конференция за представяне на дейността на германските компании и възможните области на сътрудничество пред заинтересовани представители на българския бизнес, браншови организации, общини и ресорни институции (7 ноември);
  • Индивидуални B2B срещи с потенциални бизнес партньори и клиенти (8-10 ноември).

 

Фирмите от Германия сами ще определят целевата група на желаните контакти, като ще бъдат придружавани от представители на организаторите по време на срещите.

 

Как да участвам?

 

Крайният срок за регистрация е 8 септември 2023 г., а ранно записалите се до 11 август ще получат отстъпка от вноската за участие, съобщават организаторите.

 

За да заявят включване в бизнес делегацията, германските компании могат да попълнят и изпратят регистрационен формуляр на вниманието на г-жа Майке Вехтер от energiewaechter на имейл адрес mw@energiewaechter.de.

 

Повече подробности за проекта (на немски език) и условията за участие ще откриете тук.

 

Допълнителна информация можете да получите от контактното лице за България Биляна Генова (bilyana.genova@ahk.bg, +359 2 816 30 23).

 

     
Източник: ГБИТК

Ключови думи: ГБИТК   ВЕИ   децентрализирано снабдяване с енергия   възобновяема енергия  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю
е-книга Декарбонизация 2024
Подобни статии

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02
SKE Engineering GmbH
Последно от Предстоящо
е-книга Декарбонизация 2024

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиПроектиБизнесВидео на седмицатаТехнологииСъбитиятаПредстоящоЕкспертноИнвестицииКариериИновацииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...