Powerindustry Bulgaria  

Възможност за участие в бизнес срещи с германски доставчици на технологии за децентрализирано снабдяване на общини с ВЕИ енергия

Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) кани представители на немския и българския бизнес, общини и заинтересовани лица да се включат в петдневно събитие през ноември т. г., включващо двустранни срещи с германски компании, доставчици на технологии и услуги в сферата на децентрализираното снабдяване на общини с енергия от ВЕИ.

Срещите се организират в партньорство с фирма energiewaechter и ще се състоят в периода от 6 до 10 ноември. Визитата на германската делегация ще се проведе в рамките на експортната инициатива "Енергия" по поръчение на немското Федерално министерство на икономиката и опазването на климата.

 

Целта на проекта е популяризиране на германските технологии на българския пазар, оказване на съдействие на германските фирми за създаване на контакти с потенциални бизнес партньори в България и разширяване на настоящите им дейности в страната, информират от ГБИТК.

 

Програмата на събитието ще включва три модула:

 

  • Брифинг за германските фирми относно българския пазар (6 ноември);
  • Конференция за представяне на дейността на германските компании и възможните области на сътрудничество пред заинтересовани представители на българския бизнес, браншови организации, общини и ресорни институции (7 ноември);
  • Индивидуални B2B срещи с потенциални бизнес партньори и клиенти (8-10 ноември).

 

Фирмите от Германия сами ще определят целевата група на желаните контакти, като ще бъдат придружавани от представители на организаторите по време на срещите.

 

Как да участвам?

 

Крайният срок за регистрация е 8 септември 2023 г., а ранно записалите се до 11 август ще получат отстъпка от вноската за участие, съобщават организаторите.

 

За да заявят включване в бизнес делегацията, германските компании могат да попълнят и изпратят регистрационен формуляр на вниманието на г-жа Майке Вехтер от energiewaechter на имейл адрес mw@energiewaechter.de.

 

Повече подробности за проекта (на немски език) и условията за участие ще откриете тук.

 

Допълнителна информация можете да получите от контактното лице за България Биляна Генова (bilyana.genova@ahk.bg, +359 2 816 30 23).

 

     
Източник: ГБИТК

Ключови думи: ГБИТК   ВЕИ   децентрализирано снабдяване с енергия   възобновяема енергия  

Област: Енергетика  

Енерджи ревю
Международен панаир Пловдив 2023
Подобни статии
Be Renewable 2023

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
SKE Engineering
Последно от Предстоящо
Международен панаир Пловдив 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаСъбитияЕкспертноПредстоящоИнвестицииКариериИновацииТехнологииТенденции
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...