Powerindustry Bulgaria  

EVN проведе своя първи специализиран форум за централно топлоснабдяване

15.11.2012   |   Събития
 

На 13 ноември в Пловдив се проведе първото издание на специализиран форум, организиран от EVN България Топлофикация, на който дружеството се срещна със свои стопански и общински клиенти. Общо 62 представители на бизнеса и институциите в Пловдив посетиха EVN Топлофорум, обявиха от компанията.

Акцент в EVN Топлофорум бяха актуални теми от сектора на централното топлоснабдяване. Присъстващите имаха възможност да се запознаят с дейностите на дружеството след неговата приватизация през 2007 г., изграждането на най-модерната когенерация за производство на електро- и топлоенергия на стойност 100 млн. лв., инвестициите в изграждането на нова топлопреносна мрежа и абонатни станции, както и текущи проекти. Гостите на EVN Топлофорум се запознаха и с начини за оптимизиране на разходите за отопление и за енергийноефективно потребление на топлоенергия.

По време на организираната дискусия беше предоставена информация по разнообразни въпроси, сред които развитие на мрежата, присъединяване на нови обекти, услуги и клиентскоориентирано обслужване.

     
Източник: EVN

Ключови думи: EVN   топлофикаци   топлофикационни дружества  

Област: Събития  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ТРИСТАН 02
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесИнвестицииОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...