Powerindustry Bulgaria  

Промени в управителните съвети на EVN България

09.01.2013   |   Кариери
 

EVN България съобщи за промени в управителните съвети на дружествата EVN България Електроразпределение и ЕVN България Електроснабдяване в сила от 1 януари т. г.

Волфганг Хумер, председател на управителния съвет на EVN България Електроразпределение, се оттегля от досегашната си позиция. В бъдеще той ще заеме нов ръководен пост в концерна EVN AG Австрия в сферата на клиентското обслужване.

Позицията председател на управителния съвет на EVN България Електроразпределение заема Роналд Брехелмахер. Той е инженер по образование, дългогодишен експерт в сферата на енергетиката, като работи в концерна EVN AG от 1984 г. Брехелмахер е заемал ръководни длъжности в дружеството в Австрия, участвал е активно и в изграждането на новата клиентска структура на EVN в България.

Стефан Заманов напуска позицията на член на управителния съвет на ЕVN България Електроснабдяване, за да заеме позицията на старши вицепрезидент на EVN България с фокус развиване на стратегически проекти на EVN в България.

Като член на управителния съвет на EVN България Електроснабдяване влиза Жанет Стойчева, която до настоящия момент е била ръководител "Център за връзка с клиенти" в EVN в Австрия. Преди това тя е заемала същата длъжност и в България.

     
Източник: EVN

Ключови думи: EVN   EVN България Електроразпределение   ЕVN България Електроснабдяване  

Област: Кариери  

Енерджи ревю

Подобни статии

Secespol

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Енерджи ИНФО БГ

Последно от Кариери

  Видео на седмицатаПродуктови офертиРеализацииПроектиБизнесИнвестицииОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...