Powerindustry Bulgaria  

ЧЕЗ се срещна с общински кметове и техни представители от София област - 27.04.2016

27.04.2016   |   Начало»Събития
 
Ръководството на ЧЕЗ проведе поредната от редицата срещи с представители на местните власти в Западна България и запозна общинските кметове от София област с инвестиционните си планове, приоритети и проекти. В дискусията се включиха регионалният мениджър на ЧЕЗ за България Карел Крал и изпълнителният директор на "ЧЕЗ Разпределение България" Петър Холаковски, които представиха възможностите за развитие на инфраструктурата и ограничаване на прекъсванията на електрозахранването.
 
"През изминалата година компанията е вложила в София област 4,5 млн. лева. В реконструкция и обновяване на съоръженията са инвестирани 1,6 млн. лева, а за присъединяване на нови клиенти са изразходвани над 1,3 млн. лева и са построени 23 мегавата нов капацитет", заяви Петър Холаковски.
 
Поредицата от срещи с общинските кметове в Западна България са част от политиката на ЧЕЗ за открита комуникация с местните власти и оптимално реализиране на инвестиционните планове на компанията. Представителите на ЧЕЗ вече се срещнаха с кметове от областите София, Благоевград, Видин, Враца, Перник, Кюстендил и Плевен, като предстоят дискусии в областните центрове Монтана и Ловеч.
     
Източник: ЧЕЗ

Ключови думи: ЧЕЗ   CEZ   инвестиционни планове  

Енерджи ревю

Подобни статии


АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Тристан 02 ООД
Енерджи ИНФО БГ

Последно от Събития

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмени публикацииПродуктови офертиБизнесИнвестицииВидео на седмицатаОбяви за работаСъбитияРеализацииПредстоящоПроектиОбучения/СеминариТехнологии
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...